Duralex Picardie Caféglas 31cl 6 stk Billigst på PriceRunner

Fra Duralex

Duralex Picardie Caféglas 31 cl 6 Stk

Leveringstid 1-2 hverdage


179,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Duralex Picardie glassene er klassiske, elegante og praktiske glas, der kan bruges til servering af både varme og kolde drikke. En pakke indeholder 6 glas med en kapacitet på 31cl - velegnet til eksempelvis en cappuccino.


Produktbeskrivelse

Duralex Picardie glassene er klassiske, elegante og praktiske glas, der kan bruges til servering af både varme og kolde drikke. En pakke indeholder 6 glas med en kapacitet på 31cl - velegnet til eksempelvis en cappuccino.

Glassene er udført i hærdet glas, hvilket gør dem utroligt robuste og velegnede til hverdagsbrug. Glassene tåler store temperaturudsving og kan både sættes i fryser og mikroovn.

Picardie blev designet i 1954 af franske Duralex, og glassene har derfor mere end 65 år på bagen - et originalt, tidløst og ikonisk design, der er kendt og elsket verden over - både på kaffebarer, caféer og i private hjem.

Hærdningsprocessen gør glassene ekstremt holdbare - først opvarmes de til 650 grader, hvorefter de hurtigt og pludseligt køles ned til blot 20 grader. Denne proces forbedrer glassets holdbarhed og fysiske kvaliteter, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor stød og temperaturændringer.

  • Stødsikkert hærdet glas
  • Termisk stødbestandig
  • Tåler opvaskemaskine
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Tåler nedfrysning
  • Fremstillet i Frankrig

Picardie-glassene fås i flere størrelser - se dem her.

Serie Picardie
Størrelse 31 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale Glas
Diameter 9 cm
Højde 9,4 cm
Tåler opvaskemaskine Ja
Duralex
Duralex
Glas fra Duralex er glas i verdensklasse! Intet mere, intet mindre. Glassene er mindst 2,5 gange mere solide end de glas, man kender fra supermarkederne. Du finder vores udvalg af glas her, som både kan bruges til kaffe og te, men naturligvis også kan bruges til kolde drikke.

Se flere produkter fra Duralex

1 Anmeldelse

5.0 stjerner
(1 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (1)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde