Costa Nova Gres Espressokopper 6 stk 0,10L Mint Billigst på PriceRunner

Fra Costa Nova

Costa Nova Gres Espressokopper 10 cl 6 Stk Mint

Leveringstid 2-4 hverdage


Andre varianter

479,70 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Costa Nova Gres espressokopper er farverige og lækre kopper, som får dig til at nyde din espresso med perfekt crema endnu mere. 


Produktbeskrivelse

Costa Nova Gres espressokopper er farverige og lækre kopper, som får dig til at nyde din espresso med perfekt crema endnu mere. 

Gres kopperne er fremstillet i keramik, som har en helt særlig evne til at bevare temperaturen, så din kaffe holdes varm i lang tid. Kopperne er perfekte til enhver lejlighed, og du kan være sikker på, at de smukke farver på kopperne løfter humøret endnu mere. 

Costa Nova espressokopper stammer fra den farverige og populære Grespresso-serie. Serien er lavet med inspiration af havets bølger og de fås i et hav af farver. Kopperne produceres ved, at de brændes i 11 timer ved 1180 °C. Dette betyder, at Costa Novas produkter ikke kun har meget lav risiko for skår ved brug, men også at det har en høj tolerance over for termisk chok. Glasuren er desuden særdeles modstandsdygtig over for ridser.

Kopperne tåler ovn, mikroovn og fryser samt temperaturer fra -20°C til +250 °C.

Espressokopperne har en kapacitet på 10 cl. og pakken indeholder 6 stk. 

Miljøvenlig produktion 

Costa Novas unikke brændingssystem sparer energi og reducerer udledning i atmosfæren. Produkterne lever op til alle internationale standarder og bliver fremstillet under miljøvenlige forhold på fabrikken i Portugal. Indeholder ikke bly eller cadmium.

Størrelse 10 cl
Farve Mint
Materiale Keramik
Diameter 6,5 cm
Højde 6 cm
Costa Nova
Costa Nova
På udkig efter skøn keramik? Så se vores skønne udvalg af Costa Novas unikke og elegant keramik, som er fremstillet i høj kvalitet, skabt til en afslappet og farverig livsstil.

Se flere produkter fra Costa Nova

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde