Ref: 12F-17185

- EAN: 4002458068126

Alfi Kugle Termokande 0,94 L Frost Sort

Fra Alfi

Alfi Kugle Termokande 0,94 L Frost Sort

Leveringstid 2-4 hverdage

299,95 DKK

Alfis kugle termokande er en designklassiker, som her fås i en smuk frosted/mat sort udgave, med en kapacitet på 0,94 liter.

Produktbeskrivelse

Alfis kugle termokande er en designklassiker, som her fås i en smuk frosted/mat sort udgave, med en kapacitet på 0,94 liter.

 

Kugle har et praktisk skruelåg, så du kan lukke for kanden, når du ikke skal skænke kaffe - herved holdes kaffen også bedre varm.

 

Kugle termokanden er designet af Ole Palsby - en dansk designer, som også har designet for Eva Trio og WMF. En designer, hvis produkter kendetegnes ved enkel og klar formgivning, hvor der tages hensyn til funktion, materiale og salgspris.

 

Når du køber en Alfi Kugle termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

 

Alfi Kugle er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,94 L
Farve Sort
Materiale Plastik, rustfrit stål
Dimensioner 16 x 18 x 20 cm
Alfi
Alfi
Alfi termokander, termoflasker & tilbehør I 1914 grundlagde Carl & Sophie Zitzmann det tyske firma “Aluminiumwarenfabrik Fischbach” - også kendt som Alfi. Alfi fremstillede den første termokande med glasindsats i 1914, og den dag i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip: En udvendig kappe fremstillet af de bedste materialer - kunststof eller rent metal - omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe....

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Kugle Termokande 0,94 L Frost Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse