Alfi Kugle Termokande 0,94 L Frost Sort Billigst på PriceRunner

Fra Alfi

Alfi Kugle Termokande 0,94 L Frost Sort

Leveringstid 2-4 hverdage


349,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Alfis kugle termokande er en designklassiker, som her fås i en smuk frosted/mat sort udgave, med en kapacitet på 0,94 liter.


Produktbeskrivelse

Alfis kugle termokande er en designklassiker, som her fås i en smuk frosted/mat sort udgave, med en kapacitet på 0,94 liter.

Kugle har et praktisk skruelåg, så du kan lukke for kanden, når du ikke skal skænke kaffe - herved holdes kaffen også bedre varm.

Kugle termokanden er designet af Ole Palsby - en dansk designer, som også har designet for Eva Trio og WMF. En designer, hvis produkter kendetegnes ved enkel og klar formgivning, hvor der tages hensyn til funktion, materiale og salgspris.

Når du køber en Alfi Kugle termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

Alfi Kugle er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Kapacitet 0,94 L
Farve Sort
Materiale Plastik, rustfrit stål
Dimensioner 16 x 18 x 20 cm
Alfi
Alfi
Tyske Alfi har fremstillet termokander og termoflasker siden 1914 og er i særdeleshed kendt for sine holdbar, effektive og utroligt smukke termokander, som laves i samarbejde med kendte designere verden over.

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Kugle Termokande 0,94 L Frost Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse