Ref: 44-1208-01

- EAN: 727015100241

Spar 27%
Bodum Pebo Kaffebrygger

Fra

Bodum Pebo Kaffebrygger

Leveringstid 1-2 hverdage

399,95 DKK

549,95 DKK

Spar 150,00 DKK

Ingen anden kaffebrygger har fascineret lidenskabelige kaffedrikkere som BODUM PEBO (tidligere SANTOS). Dens usædvanligt effektive vakum bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier ud af din foretrukne kaffe. Vakuum brygningen sørger for at ingen aromaer kan undslippe.

Produktbeskrivelse

Ingen anden kaffebrygger har fascineret lidenskabelige kaffedrikkere som BODUM PEBO (tidligere SANTOS). Dens usædvanligt effektive vakum bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier ud af din foretrukne kaffe. Vakuum brygningen sørger for at ingen aromaer kan undslippe.

Brygning, tid og temperatur er perfekt kalibreret, hvilket sikrer en fantastisk kop kaffe ved hver brygning. Overvåg den iøjenfaldende bryggeproces gennem de to fastsiddende glasskåle! Afhængigt af mængden af vand, der anvendes, kan Bodum Pebo brygge lækker kaffe inden for 5 til 11 minutter.

Bodum Pebos unikke, skulpturelle udseende minder mest af alt om et kemiforsøg, og bryggeprocessen er en videnskab og et kunstværk i sig selv.

Fyld malet kaffe i den øverste kolbe, vand i den nederste, og placer din Bodum Pebo på dit komfur. Når vandet begynder at koge, vil det stige op i den øverste kolbe og mixes med den malede kaffe. 

Bodum Pebo kan ikke anvendes på et induktionskomfur pga. dens glasbund.

En Bodum Pebo kan brygge fra 4 til 8 kopper.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Kandetype Glas
Farve Sort
Timer Nej
Bredde 22,5 cm
Højde 27,5 cm
Dybde 14,8 cm
Bodum
Bodum
Danmarks største udvalg af Bodum finder du hos Rigtig Kaffe med mere end 400 forskellige varer! Se det store udvalg af Bodums populære produkter til kaffebrygning, borddækning og madlavning - her får du lækkert dansk design i topkvalitet til overkommenlige priser.

Se flere produkter fra Bodum

4 anmeldelser af Bodum Pebo Kaffebrygger

4.8 stjerner

(4 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (3)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
27/03 2019
Verificeret køber

Bodum Pebo

Super fed retro-kaffebrygger. Genial og utroligt nem at bruge, og så er den virkelig opsigtsvækkende blandt gæsterne.

Stjerner
03/04 2018
Verificeret køber

Min barndoms "kaffemaskine"

Jeg er en årgang 1961, og i mit barndomshjem havde vi en sådan kaffebrygger, dengang var det bare den originale. Den blev udskiftet først i 70'erne til en maskine, og jeg overtog glas"maskinen" i 80'erne som så igen blev brugt "on and off" i mange år. For få år siden købte jeg så en ny glas-bodum, til erstatning for den gamle der "døde" under flytning. Jeg har alle dage været meget fascineret, af denne skabning og dens bryggemetode, samt dens fantastiske kaffe. Den har aldrig svigtet mig, og den har aldrig givet mig problemer pga det meget glas og konstante brug på komfur. Et KÆMPE hurra for denne flotte Kaffebrygger, samt dens pragtfulde kaffe.

Stjerner
01/01 2015
Verificeret køber

Fik en Bodum Pebo vakuum kaffebrygger i julegave. Har brugt den adskillige gange og synes den er mægtig. Det er lidt omstændigt at brygge seks eller otte kopper kaffe, men underholdende synes jeg. Man bør ikke lade Pebo brygge kaffe uden opsyn, og der er meget glas, der kan gå i stykker (derfor kun fire stjerner), men som skrevet - det er underholdende at lave kaffe med Pebo. Hvis min Pebo skulle gå i stykker, vil jeg straks anskaffe mig en ny. Til prisen laver Pebo fantastisk kaffe - lige så godt som en meget dyrere kaffemaskine m papirfilter. Det er noget a la stempelkaffebrygning. Jeg kan se, det er muligt at få reservedele, hvis uheldet er ude.

Stjerner
17/07 2014
Verificeret køber

Dette er alle kaffebryggeres moder. Genial, enkel, og uundværlig i enhver kaffe elskers kaffebrygger "garage". Den som aldrig har smagt rigtig kolbekaffe har aldrig oplevet "kaffesuset".