Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 45-Z00212-9

RIG-TIG Drink-It Drikkeflaske 0,75L Blå

Fra

RIG-TIG Drink-It Drikkeflaske 0,75 L Blå

Leveringtid 2-4 hverdage

99,95 DKK

RIG-TIG Drink-It drikkeflasken er en klassisk og praktisk flaske til dig, der har vand med på farten - på kontoret, i skole, til træning eller lignende.

Produktbeskrivelse

RIG-TIG Drink-It drikkeflasken er en klassisk og praktisk flaske til dig, der har vand med på farten - på kontoret, i skole, til træning eller lignende.

Flasken har en kapacitet på 0,75 liter og er udført i Tritan-plastik, som er ekstremt holdbart, så den kan anvendes igen og igen. Med en Drink-It flaske undgår du at købe dyrt vand på engangsflaske, hvilket ikke blot sparer dig penge - det bidrager også positivt til miljøet.

Hav RIG-TIG Drink-It drikkeflasken med i bilen eller i tasken. Den er ideel til alle typer kolde drikkevarer, fx lemonade, saftevand, vand eller juice.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,75 L
Farve Gennemsigtig
Farve Blå
Materiale Tritan plastik
Diameter 7,8 cm
Højde 24,5 cm
RIG-TIG
RIG-TIG
RIG-TIG er funktionelt og prisvindende køkkengrej til køkkenentusiaster med fokus på funktion, design og ressourcer. Funktionalitet er i højsæde, når RIG-TIG designer sine produkter - en stor del af produkterne har spændende og innovative funktioner, hvor andre kombinerer flere funktioner i et og samme redskab for at spare plads i køkkenet. RIG-TIG bruger designere fra hele verden for at skabe stilsikre og elegante løsninger, som er inspireret af den skandinaviske minimalistiske stil...

Se flere produkter fra RIG-TIG

0 anmeldelser af RIG-TIG Drink-It Drikkeflaske 0,75 L Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse