Bredemeijer

Bredemeijer har et stort udvalg af luksusprodukter indenfor te og kaffe, bl.a. smukke og elegante tekander og støbejern, samt sjove og praktiske gadgets til kaffebrygning. Alt designes og produceres i Holland under nøje kvalitetskontrol.

13 produkter i alt

Hollandske tekander og tilbehør fra Bredemeijer

Bredemeijer er grundlagt i Holland i 1914 af Gerardus Bredemeijer - et firma, der producerer luksusprodukter indenfor te og kaffe.

Produkterne i Bredemeijers sortiment er udført i et smukt design og fremstillet af materialer i topkvalitet. Vælger du et produkt fra Bredemeijer får du altså et utroligt lækkert produkt i en helt fantastisk kvalitet. Bredemeijer er i særdeleshed kendt for sine tekander i støbejern, bl.a. den klassiske Jang tekande og matchende tilbehør i form af tekopper, tevarmer og bordskåner

Bredemeijer er i dag overtaget af nye ejere, som moderniserer og produktudvikler uden at gå på kompromis med idegrundlaget fra 1914 og kvaliteten.
Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.

Bredemeijer Group består af tre forskellige brands, herunder Bredemeijer selv, Leopold Vienna samt Zilverstand, hvilket giver en utroligt bred produktportefølje indenfor køkkenudstyr til fornuftige priser, hvor alle kan være med.