Ref: 12H-21464

- EAN: 8711871352359

Bredemeijer Jang Tekande 0,8 L Sort

Fra Bredemeijer

Bredemeijer Jang Tekande 0,8 L Sort

Leveringstid 2-4 hverdage

449,95 DKK

Bredemeijer Jang tekanden er en utroligt smuk og elegant tekande med inspiration fra japan. Tekanden har en kapacitet på 0,8 liter.

Produktbeskrivelse

Bredemeijer Jang tekanden er en utroligt smuk og elegant tekande med inspiration fra japan. Tekanden har en kapacitet på 0,8 liter.

 

Jang tekanden er den perfekte japanske tekande - den har en solid konstruktion og et holdbart emaljeret indre, som sikrer, at temperaturen og smagen opretholdes i længere tid.

 

Bredemeijer Jang tekanden er fremstillet af sort støbejern - et materiale, der er blevet anvendt siden 1700-tallet. Jang's håndtag og lågets knop bliver kun lunken, så du kan let skænke teen uden at brænde fingrene. Der medfølger desuden et rustfrit stål tefilter.

 

Bredemeijer er et hollandsk firma, der designer og producerer smukke te- og kaffekander i topkvalitet. Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,8 L
Farve Sort
Materiale Støbejern

Relaterede produkter du bør overveje

Bredemeijer
Bredemeijer
Hollandske tekander og tilbehør fra Bredemeijer Bredemeijer er grundlagt i Holland i 1914 af Gerardus Bredemeijer - et firma, der producerer luksusprodukter indenfor te og kaffe. Produkterne i Bredemeijers sortiment er udført i et smukt design og fremstillet af materialer i topkvalitet. Vælger du et produkt fra Bredemeijer får du altså et utroligt lækkert produkt i en helt fantastisk kvalitet. Bredemeijer er i særdeleshed kendt for sine tekander i støbejern, bl.a. den klassiske Jang...

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 anmeldelser af Bredemeijer Jang Tekande 0,8 L Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse