Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er et hollandsk firma, der udvikler og producerer solide filterkaffemaskiner, perkolatorer og varmtvandsmaskiner til virksomheder. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Bonamats maskiner - se dem herunder.

25 produkter i alt

Filterkaffemaskiner til erhverv - Bonamat

Bravilor Bonamat er en hollandsk, familiejet virksomhed med mere end 65 år på bagen. Virksomheden udvikler og producerer en bred vifte af kaffemaskiner og varmtvandsmaskiner med en mission om, at inspirere og være innovative.

Bravilor Bonamat forhandles i mere end 100 lande verden over og er kendt for sine fantastiske løsninger til især virksomheder og kontorer.

Firmaet ligger den dag i dag stadig i Holland, hvor al administration foregår. Med en Bonamat kaffemaskine får du en maskine af top kvalitet, som vil holde i mange år!

En kaffemaskine fra Bravilor Bonamat er ikke blot en kaffemaskine. Der findes en lang række løsninger til kontorer, cafeer, mødelokaler, kantiner og lignende - filterkaffemaskiner, automatløsninger, percolatorer og tevandsdispensere. Tag et kig på Mondo, Matic og Novo-serierne indenfor filterkaffemaskinerne - her findes maskiner med 1 eller 2 bryggestationer, så du kan brygge to kander kaffe på samme tid.

Bravilor Bonamat har naturligvis en række lækre termokander i topkvalitet, så din kaffe kan holdes varm og lækker længst muligt. Termokanderne findes i flere forskellige størrelser og modeller, herunder smarte pumpetermokander, som gør skænkningen let og drypfri!