Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er et hollandsk firma, der udvikler og producerer solide filterkaffemaskiner, perkolatorer og varmtvandsmaskiner til virksomheder. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Bonamats maskiner - se dem herunder.

26 produkter i alt

Filterkaffemaskiner til erhverv - Bonamat

Bravilor Bonamat er en hollandsk, familiejet virksomhed med mere end 65 år på bagen. Virksomheden udvikler og producerer en bred vifte af kaffemaskiner og varmtvandsmaskiner med en mission om, at inspirere og være innovative.

Bravilor Bonamat forhandles i mere end 100 lande verden over og er kendt for sine fantastiske løsninger til især virksomheder og kontorer.

Firmaet ligger den dag i dag stadig i Holland, hvor al administration foregår. Med en Bonamat kaffemaskine får du en maskine af top kvalitet, som vil holde i mange år!

En kaffemaskine fra Bravilor Bonamat er ikke blot en kaffemaskine. Der findes en lang række løsninger til kontorer, cafeer, mødelokaler, kantiner og lignende - filterkaffemaskiner, automatløsninger, percolatorer og tevandsdispensere. Tag et kig på Mondo, Matic og Novo-serierne indenfor filterkaffemaskinerne - her findes maskiner med 1 eller 2 bryggestationer, så du kan brygge to kander kaffe på samme tid.

Bravilor Bonamat har naturligvis en række lækre termokander i topkvalitet, så din kaffe kan holdes varm og lækker længst muligt. Termokanderne findes i flere forskellige størrelser og modeller, herunder smarte pumpetermokander, som gør skænkningen let og drypfri!