House of Barista

Giv kærlighed til din kaffe med produkter fra House of Barista. Et dansk brand, der udvikler og designer kaffeudstyr og -tilbehør i solid kvalitet i tidsløst design til overkommelige priser. Her kan alle være med uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skaberne af brandet er os fra Rigtig Kaffe A/S, og vi udvider heletiden sortimentet. Find alle vores produkter her.

43 produkter i alt

House of Barista

House of Barista er et dansk brand designet og udviklet til den ægte kaffeelsker. Produkterne fra House of Barista er skabt med henblik på at give kunderne kaffeudstyr og -tilbehør i tidsløst design og i solid kvalitet. Produkterne fra House of Barista er designet til at passe ind i langt de fleste køkkener og er udviklet til at kunne bruges på daglig basis.

Skaberne af brandet House of Barista er os fra Rigtig Kaffe A/S. Grunden til dette, er at vi oplevede en øget efterspørgsmål efter kaffe- og baristaudstyr i god kvalitet til overkommelige priser. House of Baristas produkter er fremstillet med et ønske om at gøre kaffebrygning endnu lettere og sjovere og til en pris, hvor alle kan være med. Produkterne er utrolig brugervenlige uden unødvendige funktioner, som du alligevel ikke får brug for.

Mange nyder at bruge god tid på at brygge dig en god kop kaffe og derfor skal udstyret også være iorden. Det får du med vores produkter fra House of Barista.

House of Barista elektriske kaffemølle

Er du på udkig efter en ny elektrisk kaffekværn, så du kan nyde en friskbrygget kop kaffe hver dag, så tjek lige House of Baristas elektriske kaffemølle ud. Så kan du nemt kværne dine kaffebønner til den formaling, som du ønsker, alt efter hvilken bryggemetode, du anvender. Kaffemøllen har et stilren design, så den passer ind i langt de fleste køkkener.

Kaffemøllen kan kværne op til 75 gram bønner ad gangen, hvilker svarer til ca. 10 kopper kaffe. Kaffebønnerne kommes ned i metalbeholderen, som nemt kan afmonteres, så det friskmalede kaffe kan hældes over i et filter eller stempelkande. Du holder tænd/sluk knappen inde indtil kaffen har den ønskede formaling. Når kaffemøllen ikke er i brug, kan ledningen rulles op under bunden. 

Kaffekværnen fylder ikke særlig meget (højde 19,5 cm og diameter 9 cm), så du kan nemt pakke den ned og tage den med på bådtur eller campingferie.  

kvarn_1.png

maelk.png

House of Barista elektriske mælkeskummer

Er det noget bedre en cremet, varm mælkeskum til en skøn cappuccino eller cafe latte? Nej vel... Vi har skabt denne elektriske mælkeskummer, så du nemt og hurtigt at lave dig lidt varm mælk og mælkeskum til din kaffe. 

Denne multifunktionelle mælkeskummer fra House og Barista fremstillet i stål kan både opvarme og skumme din mælk – varm eller kold. Så kan du selv skabe en skøn cappuccino eller caffe latte i hjemmet, som du kender det fra fortovscaféerne. Hvis du elsker varm chokolade, kan du også nemt lave varm mælk til denne drik.  

Mælkeskummeren kan opvarme op til 190 ml mælk og skumme op til 100 ml ad gangen. Mælkeskummeren er udstyret med et praktisk, gennemsigtigt låg i hård plast, som nemt kan tages af og på beholderen, når du skal fylde mælk i. Den har nonstick belægning og er dermed nem at rengøre. Det er desuden vigtigt, at man rengører mælkeskummeren efter hvert brug for at sikre, at mælken ikke brænder fast. 

Når du skal bruge varmt mælkeskum, trykker du på knappen til varm mælk, og den stopper automatisk efter ca. 60-90 sekunder afhængig af mængden af mælk i beholderen. Når du skal bruge koldt mælkeskum, trykker du på knappen til koldt skum, og her stopper den automatisk efter ca. 120 sekunder afhængig af mængde.

House of Barista Elektrisk Deluxe Kaffekværn

Kværn dine kaffebønner til lige netop den bryggemetode, som du foretrækker. Med hele 35 formalingsindstillinger kan den kværne bønner fra den fineste formaling til espresso til den groveste formaling til stempelkandekaffe og alt der midt imellem.

Mr. Barista’s Deluxe kaffekværn har koniske kværnblade, som nænsomt kværner bønnerne uden at varme dem op, og er samtidig antistatisk, så du undgår kaffegrums på køkkenbordet.

Bønnebeholderen kam maksimalt indeholde 250g bønner, og beholderen til malet kaffe har en kapacitet på 130g kaffe. Du kan ved hjælp af doseringsknappen på kværnens front selv indstille mængden af kaffe. Du kan male fra 2 kopper og op til 12 kopper.

Der medfølger en rengøringsbørste og måleske, og de er fastgjort på indersiden af låget. Vask alle delene i hånden, og husk at rengøre kværnen regelmæssigt, så du altid får friskkværnede kaffebønner.

House of Barista Knockbox m. Skuffe

House of Barista Knockboxe med skuffe er designet til hjemmebaristaen.

Knockboxen er helt uundværlig for mange baristaer og ægte kaffeelskere, når de skal brygge kaffe på deres semiautomatiske espressomaskine.

Knockboxen er udført i lækker kvalitet med udtræksskuffe og tværstang i hård gummi. Den funktionelle knockbox har en stor beholder, som kan rumme mange kaffepucks.

Knockboxen findes i rustfrit stål eller metal med sort overfladebehandling. Der er ventilationskanaler i toppen. På den måde kan kaffen dampe af, når den er slået ud, men du kan også feje kaffegrums mv. ned i skuffen med en børste.

House of Barista Knockbox Stål

House of Barista Knockbox er et uundværligt udstyr, når du skal lege barista i hjemmet.

House of Barista Knockbox er en knockbox i høj kvalitet og er helt uundværlig, når du skal brygge espressomaskine på din semiautomatiske espressomaskine. Knockboxen har et helt klassisk design og fremstillet i rustfrit stål.

Tværstangen kan tages af, når selve boxen skal tømmes. Knockboxen er udstyret har en beskyttende silikonebund monteret, således den ikke ridser din bordplade og stadig står stabilt og skridsikkert på dit køkkenbord.

House of Barista Knockbox Sort

House of Barista Knockbox er et uundværligt udstyr, når du skal lege barista i hjemmet.

House of Barista Knockbox er en knockbox i høj kvalitet og er helt uundværlig, når du skal brygge espressomaskine på din semiautomatiske espressomaskine. Knockboxen har et helt klassisk design og fremstillet i metal med sort overfladebehandling.

Tværstangen kan tages af, når selve boxen skal tømmes. Under bunden af knockboxen er den udstyret med et beskyttende stykke skum, som gør den ikke ridser din bordplade.

 

House of Barista Mælkekander

House of Barista Mælkekander er perfekte til dig, som elsker en cremet cappuccino eller caffe latte.

Mælkekanderne er helt uundværdig, når du skal steame varm mælk og mælkeskum til din kaffedrik på din semiautomatiske eller automatiske espressomaskine.

Mælkekanderne findes i 0,3L og 0,6L. Derudover findes den i en Proff udgave med en kapacitet på 0,5L, der er designet med et lækkert håndtag og smart tud, som gør hældningen til en leg, når du skal i gang med at kreere latte art. 

Mælkekanderne tåler alle opvaskemaskine.

 

House of Barista Tampere

House of Barista tampere designet eleganteog stilfulde. Du får en tamper i topkvalitet, som du vil nyde at bruge, når du skal brygge kaffe på din espressomaskine og der samtidig vil pynte ved siden din maskine.

Tamperne findes i to forskellige designes: En med håndtag i lækkert pæretræ og en med håndtag i sort plast

House of Barista tamperne har en flad bund og en diameter på 58 mm.