Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Formalet kaffe

I denne kategori finder du alle vores kaffepakker bestående af formalet kaffe fordelt på enkelte varianter samt på mixpakker - se hele udvalget herunder og find din virksomheds favorit. Du kan læse mere om kafferne under de enkelte produkter.

Products
There are 17 products.

Formalet kaffe til virksomheder & erhverv

Se vores store udvalg af formalet kaffe til din virksomhed

Anvender I formalet kaffe til jeres espressomaskine, kaffeautomat, filterkaffemaskine eller stempelkande? Hos Rigtig Kaffe finder du et bredt udvalg af formalet kaffe fra anerkendte italienske risterier som Kimbo, Lavazza og ItalCaffè.

Vi har sammensat en lang række lækre mixpakker bestående af forskellige kaffevarianter, som gør det muligt at smage på lidt forskelligt - perfekt, hvis du og dine kollegaer har brug for at udvide jeres smagshorisont og finde frem til jeres favorit. Prøv fx ItalCaffè mixpakken, der består af fire forskellige varianter.

Klik ind på mixpakkerne for at se, hvilke kaffer den består af - herfra kan du vælge at klikke videre og læse mere om de individuelle varianter.

Har I allerede en favorit, kan du naturligvis også få mængderabatter på de enkelte varianter - vi kan anbefale jer at prøve Kimbo Aroma Intenso, som er en utroligt populær variant.