Spar 27%
Eureka Mignon Perfetto Chrome/Sort Espressokværn Billigst på PriceRunner

Fra

Eureka Mignon Perfetto Chrome/Sort Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


3.499,00 DKK

4.799,00 DKK

Spar 1.300,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Eureka Mignon Perfetto er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 


Produktbeskrivelse

Eureka Mignon Perfetto er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 

Eureka Mignon Perfetto er en kvalitetskværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion. Kværnen er udstyret med et digitalt display, doseringsfunktion og mange flere indstillingsmuligheder. På displayet har du mulighed for at vælge mellem single shot eller double shot, hvor du kan op eller nedjustere de sekunder, kværnen skal kværne i. Ved at trykke på knapperne kan du let justere, hvor længe kværnen skal male og dermed få en utroligt præcis og ensartet portion hver gang.

En anden fed feature kværnen er udstyret med er, at du kan se de forskellige kværnformål på drejeknappen til kværnen. Drejeknappen er inddelt efter, hvorvidt du skal kværne til espresso, moka, stempel m.m. 

Eureka Mignon Perfetto er udstyret med 50 mm flade kværnblade og en stor bønnebeholder på 300 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

Kværnen har desuden en holder til din filterholder, som du kan tage af og på, alt efter om du ønsker at kværne direkte i filterholderen eller du vil sætte en beholder under i stedet til at opsamle den malede kaffe til f.eks. stempelkaffe.

Derudover har kværnen en pausefunktion, hvilket betyder, at du har mulighed for at pause kværnen og bibeholde de sekunder, du er nået til og derefter fortsætte. Dette er nyttigt, hvis du har behov for at ryste den malede kaffe i filterholderen og så fortsætte din kværning.

Hvis du derimod ønsker at få en mindre portion malet kaffe, end kværnen er indstillet til, kan du bruge pausefunktionen, fjerne filterholderen og trykke på knappen på displayet. Her vil den fjerne de resterende sekunder og gå tilbage til hovedmenuen. 

Mignon Perfetto har en produktivitet, målt i gram/sekund på følgende: 
Espressobryg: 1,0 - 1,6 g/s
Filterbryg: 1,7 - 2,3 g/s

Fordele ved Eureka Mignon Perfetto: 

  • Silent technology - reducerer malestøj med ca. 20 dB
  • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
  • Espresso & Brew - specielt knivdesign
  • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
  • High Speed Maintenance - praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder
  • Easy Setting system - letter reguleringen af slibegraden
  • Touch Screen - med mulighed for 2 doseringer samt manuel dosering
  • All-Purpose grinder - kan anvendes til alle formål

Eureka funktioner

Ace System

ACE-systemet er designet til at forhindre klumper, når den kværner og eliminerer den elektrostatiske ladning af malet kaffe. Ace systemet er fællesnævneren i enhver Eureka-kværn. På grund af dets regulerende virkning over kaffeudstrømningen sikrer ACE systemet en uforlignelig renhed og dosiskonsistens.

Stepless Micrometric Regulation System

Dette system sikrer uovertruffen indstillingspræcision, som både sparer tid og kaffe. Det mikrometriske system med uendelige justeringsindstillinger, er det eneste der er baseret på den nedre positionering af knivene, og garanterer uforlignelig kværn ydeevne og gør det muligt at udføre vedligeholdelsesoperationer uden at miste kværnindstillingerne.

"High Speed" Maintenance

Denne funktion giver dig praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder. Den typiske mekaniske sammensætning af Eurekas knivholder-sæt, kan demonteres ved kun at fjerne 9 skruer, og giver dig mulighed for hurtigt at udskifte og rense knivene samt en bemærkelsesværdig tids- og kaffebesparelse.

Silent Technology

Den eksklusive vibrationsdæmpende løsning reducerer malestøj med ca. 20 dB sammenlignet med konventionelle kværne og baner vejen for en ny måde at male kaffe på: nøjagtig og lydsvag.

Espresso & Brew

Specielt knivdesign, der passer både til espresso og alle sorterne af filter.

Det specielle knivdesign, som er designet af Eurekas ingeniører, tilbyder en formalingsteknik, der er velegnet til fremstilling af både espresso og alle sorterne af filterkaffe.

Touch-display

Kværnen er udstyret med touch-display, hvor du har mulighed for at indstille den efter 2 doseringer samt manuel dosering. Du kan vælge mellem single shot eller double shot, og i begge programmeringer kan du indstille de antal sekunder, du ønsker kværnen skal kværne i.

Easy Setting System

Dette system letter reguleringen af slibegraden ved at vise hele spektret af slibeteknikker: fra tyrkisk til Moka, fra drip til stempelkande. Eureka-kværne udstyret med dette system er nemme og hurtige at programmere.

Standard "Hands-Free" Fork

Nyttig, robust og let at regulere. Hands-Free filterholder gør det muligt for dig, at sætte filterholderen i kværnen under maling, hvor du samtidig kan udføre andre opgaver under kværningen.

All-Purpose Grinder

Denne kværn er velegnet til at kværne alle former for malet kaffe. Du kan bruge den til espresso, filter, stempelkande, pour over m.m.

Serie Eureka Perfetto
Bønnebeholder 300 g
Omdrejninger per minut 1350
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet Filterbryg: 1,7 - 2,3 g/s
Produktionskapacitet Espresso: 1,0 - 1,6 g/s
Doseringsfunktion Ja
Dobbelt shot-funktion Ja
Display Touchskærm
Farve front / kabinet Chrome / Sort
Kværnblade, størrelse 50 mm.
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Hærdet stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel, moka
Programmeringsfunktion Ja, 2 doseringer
Strømforbrug (Effekt) 310 W
Bredde 12 cm
Højde 35 cm
Dybde 18 cm
Vægt 5,6 kg
Eureka

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde