Lyngby Melodia Champagneglas 4 stk Billigst på PriceRunner

Fra Lyngby Glas

Lyngby Melodia Champagneglas 4 Stk

Leveringstid 1-2 hverdage


469,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Lyngby Melodia champagneglassene er smukke og elegante glas med en kapacitet på 26cl. Server udsøgte champagner med stil når der skal lidt luksus i hverdagen eller der skal holdes fest!


Produktbeskrivelse

Lyngby Melodia champagneglassene er smukke og elegante glas med en kapacitet på 26cl. Server udsøgte champagner med stil når der skal lidt luksus i hverdagen eller der skal holdes fest!

 

En pakke indeholder 4 stk Melodia champagneglas med et fantastisk udseende - glas, der er elegante og topmoderne! Glassene er en del af Lyngby Melodia serie, er en af deres mest populære serier med et smukt vintage look, som passer perfekt til både et moderne og klassisk bord.

 

Lyngbys krystalglas fremstilles i helt transparent miljøkrystal, hvilket foregår via en patenteret proces, hvor blyfri glasmasse bearbejdes, så det fremstår ekstra klart og med meget høj holdbarhed. Dette betyder også, at Lyngbys glas tåler vask i opvaskemaskine - vælg lav-alkaliske opvaskemidler og et kort program med lav temperatur. Glassene bør aldrig vaskes i en opvaskemaskine uden salt.

Se hele Lyngby Melodia-serien her.

Størrelse 16 cl
Farve Gennemsigtig
Kop højde 22 cm
Serie Melodia
Materiale Krystalglas
Tåler opvaskemaskine Ja

0 anmeldelser af Lyngby Melodia Champagneglas 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse