Spar 33%
Luigi Bormioli Bach Cocktailglas Vintage 4 stk. 26 cl Billigst på PriceRunner

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Bach Cocktailglas Vintage 26 cl 4 Stk

Leveringstid 1-2 hverdage


299,95 DKK

449,95 DKK

Spar 150,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Luigi Bormiolis Bach cocktailglas er som skabt til lækre og smagfulde cocktails, samtidig med at glassenes udførte og elegante design pynter ethvert selskab op. 


Produktbeskrivelse

Luigi Bormiolis Bach cocktailglas er som skabt til lækre og smagfulde cocktails, samtidig med at glassenes udførte og elegante design pynter ethvert selskab op. 

Glassene er fremstillet i ultraklart og holdbart krystalinglas, som har en tynd og elegant stilk uden "søm" - som er forstærket med titanium. Cocktailglassene er designet med smukke riller langs glassene og giver en eksklusiv oplevelse. 

Cocktailglassene kommer i en pakke af 4 stk. og har en kapacitet på 26cl. Brug dem til servering af lækre drinks og aperitiffer på en varm sommerdag.

Glassene stammer fra serien Bach fra Luigi Bormioli, der er skabt med et elegant facet-design. Glassene har 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask.

Bach serien er fremstillet med Luigi Bormiolis nye glasteknologi, som gør glassene mere holdbare med en modstandsdygtig glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent. Glassene er fremstillet med det formål, at de skal være holdbare, og i forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5% samt holdbarhed over for mekaniske stød er på +105%.

Du kan vaske dine glas 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales.

Must-have tilbehør

Tilbehør passer til  Luigi Bormioli Bach Cocktailglas Vintage 26 cl 4 Stk

Størrelse 26 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale SON.hyx® krystalinglas

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Bach Cocktailglas Vintage 26 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse