Hele kaffebønner - 250g

Her finder du fantastiske kaffebønner fra forskellige mærker. Nogle af varianterne er udvalgte Speciality Coffee varianter, som er noget af det bedste og mest smagfulde kaffe, man kan købe. Udforsk varianterne her!

Produkter
There are 13 products.

13 produkter i alt

Fantastiske hele kaffebønner i 250 grams poser

Denne kategori byder på et bredt udvalg af kaffevarianter fra flere forskellige mærker. Du får dermed mulighed for at købe en mindre position, så du kan afprøve kaffens smag og finde din favorit.  

Blandt vores 250 grams poser finder du både lys-, mellem- og mørkristede kaffebønner. Derudover kommer kafferne fra mange forskellige egne verden over. 

Prøv blandt andet Le Piantagioni Lab 106, som er en 100% Arabica kaffe bestående af 3 forskellige bønner fra 3 forskellige kaffeplantager i Brasilien og Indien. Le Piantagioni Lab 106 er en elegant og velbalanceret sammensætning med en kompleks aroma og smag. Kombinationen af de tre forskellige arabicabønner giver en dejlig smag med noter af mørk chokolade og vanilje, som giver en blød og delikat kaffe. Bønnerne har desuden en meget intens og fyldig smag, som gør den god både som espresso og som mælkedrik. 

Eller prøv Holy Bean El Salvador La Cumbre, som er en exceptionel delikat kaffe, der er fremstillet på helt naturlig vis. Kaffe fra El Salvador har smagsnoter af modne bær og fudge. La Cumbre forarbejder deres kaffe “natural”, hvilket tilføjer en sødme og en cremet konsistens. Det gør kaffen vedholdende og giver den en god lang eftersmag. Kaffesorten er red bourbon og kommer fra farmen La Cumbre hos Emilio Lopez, som er sjette generation af kaffefarmere.

Autentisk italiensk speciality kaffe - Le Piantagioni

Le Piantagioni er et italiensk kafferisteri, som er grundlagt i 1994 og som siden 2005 har været en del af risteriet Arcaffe. Her får man noget af det absolut ypperste indenfor kaffeverdenen - skabt af kaffeentusiaster, der absolut ikke går på kompromis med kvaliteten.

Bag Le Piantagioni finder man en passion for kaffe, samt en stræben og et løfte om at opnå den højeste kvalitet indenfor kaffe- og espressobønner. Kaffen fra Le Piantagioni er estate kaffe, hvilket betyder, at hver bønnetype kan spores helt tilbage til hvilket land, hvilket område og hvilken farm, kaffen er fra - en sporbarhed, som man sætter stor ære i.

Hver farm er nøje udvalgt, så høsten og forarbejdningen af kaffebønnerne kan kontrolleres. Dette er Le Piantagionis garanti for topkvalitet, da ikke blot placeringen af farmen, jorden og klimaet spiller en rolle for kaffen, men også høstningen, forarbejdningen og ristningen.
Inspirationen hertil kommer fra vinens verden, hvor man har indført Doc-begrebet, for at bevise brugen af de korrekte råvarer, og ikke mindst at behandlingen af råvarerne er korrekte.

Find alle kaffer fra Le Piantagioni her. Hvis du er blevet nysgerrig på Le Piantagioni, så læs mere her: Alt du skal vide om Le Piantagioni.

Kaffebønner fra dansk risteri - Holy Bean

Kvinden bag Holy Bean er Sine Klejs Gren. Hun er stifter og medejer af det skønne mikroristeri, som holder til i Aarup på Vestfyn. Her er der højt til loftet og hjertet på det rette sted.

For hende handler kaffe om nysgerrighed og passion. Om at gå på opdagelse i et komplekst smagsunivers og turde udfordre den almene kaffedrikker på hvordan en rigtig kaffe kan smage. Det er vigtigt for Sine at have en legende tilgang til råvaren og hele tiden stræbe efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe.

Håndværk, passion og kvalitet

Noget af det allervigtigste for Holy Bean i arbejdet med kaffe er høj kvalitet på den gode råvare, så vi kan være med til at fortælle verden, hvor essentiel farmerens arbejde er. Og dermed har hun som rister også muligheden for at frembringe unikke smagsnuancer, når hun søger at riste kaffen til perfektion ristning.

Sine tror på de rene råvarer, og vælger derfor oftest økologiske specialty kaffer til vores sortiment. Kaffe scores ligesom vin, og fra 80 point og op til 100 er der, hvor specialty kafferne ligger. Dette sker efter Specialty Coffee Association (SCA) Protokol Standards - og hun tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet, er med til at påvirke levevilkårene for de hænder, der arbejder med denne fantastiske råvare. Derfor handler hun ud fra de bløde værdier, hvor hun ved hun kan støtte velgørende projekter og påvirke til en mere bæredygtig kaffeproduktion.

Find alle kaffer fra Holy Bean her

Er du interesseret i finde kaffepakker og mixpakker med disse 250 grams poser, så se under Små kaffepakker - under 3 kg.