Spar 33%
Fellow Stagg Kedel Rustfrit Stål 1L Billigst på PriceRunner

Fra Fellow

Fellow Stagg Kedel 1 L Rustfrit Stål

Leveringstid 1-2 hverdage


599,95 DKK

899,95 DKK

Spar 300,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Fellow Stagg kedel er designet til alternative bryggemetoder. Du får en kedel i topklasse, som er nem at arbejde med og som har en kapacitet på 1 liter.


Produktbeskrivelse

Fellow Stagg kedel er designet til alternative bryggemetoder. Du får en kedel i topklasse, som er nem at arbejde med og som har en kapacitet på 1 liter.

Kedlen er udført i et poleret look med en velformet tud, samtidig med den har en indbygget temperaturmåler. Kedlen er fremstillet i rustfrit stål, hvor håndtaget på kedlen er fremstillet i resistent plastik, så det ikke bliver varmt under brygningen. 

Med sin specielt profilerede tud muliggør kedlen en mere præcis og gentagelig kaffebrygning og gør processen meget behageligere. Temperaturmåleren, der er indbygget i låget, lader dig vide den nøjagtige vandtemperatur. 

Du kan bruge kedlen på gas og elektrisk komfur.
Kapacitet 1 L
Virker til induktion Ja
Materiale Rustfrit stål
Fellow
Fellow
Fellow har gennem tiden produceret mange skønne produkter indenfor kaffeverdenen. Helt særligt er deres kaffekværn Fellow Ode Brew, som udover dens lave lydniveau og brugervenlighed, kværner bønnerne med stor nøjagtighed. Se alle vores produkter fra Fellow her.

Se flere produkter fra Fellow

1 anmeldelser af Fellow Stagg Kedel 1 L Rustfrit Stål

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
21/12 2021

Lækker kedel

Lækker kedel! Har skiftet elkedlen ud med denne og jeg er godt tilfreds. Fedt design. Fede detaljer og god kvalitet. Til info kan den godt bruges på vores Voss Electrolux induktion.