Fra Fellow
i alt varer:
Forsendelse i alt: Bliver udregnet i checkout
Fastlægges i checkout
Fra Fellow
Availability date:
Ref: 54-260696
- EAN: 860937000289
Produktbeskrivelse
Tilbehør passer til Fellow Stagg Kedel 1 L Kobber
Kapacitet | 1 L |
Farve | Kobber |
Temperaturstyring | Ja |
Materiale | Rustfrit stål |
KitchenAid 5KEK1522EBK Artisan Elkedel 1,5 L Cast Iron Black
Variabel temperatur (50-100°C) Analog temperaturmåler på kanden 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°C Dobbeltvægget isolering - holder varm op til 30 min. Hurtig kogning med 2400 W Aftageligt kalkfilter Auto-sluk 360º brund for nem agang Indeholder op til 1,5 liter
KitchenAid 5KEK1522ECA Artisan Elkedel 1,5 L Metallic Rød
Variabel temperatur (50-100°C) Analog temperaturmåler på kanden 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°C Dobbeltvægget isolering - holder varm op til 30 min. Hurtig kogning med 2400 W Aftageligt kalkfilter Auto-sluk 360º brund for nem agang Indeholder op til 1,5 liter
KitchenAid 5KEK1522EMS Artisan Elkedel 1,5 L Grå
Variabel temperatur (50-100°C) Analog temperaturmåler på kanden 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°C Dobbeltvægget isolering - holder varm op til 30 min. Hurtig kogning med 2400 W Aftageligt kalkfilter Auto-sluk 360º brund for nem agang Indeholder op til 1,5 liter
KitchenAid 5KEK1522EAC Artisan Elkedel 1,5 L Creme
Variabel temperatur (50-100°C) Analog temperaturmåler på kanden 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°C Dobbeltvægget isolering - holder varm op til 30 min. Hurtig kogning med 2400 W Aftageligt kalkfilter Auto-sluk 360º brund for nem agang Indeholder op til 1,5 liter
KitchenAid 5KEK1522EOB Artisan Elkedel 1,5 L Sort
Variabel temperatur (50-100°C) Analog temperaturmåler på kanden 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°C Dobbeltvægget isolering - holder varm op til 30 min. Hurtig kogning med 2400 W Aftageligt kalkfilter Auto-sluk 360º brund for nem agang Indeholder op til 1,5 liter
There are no available reviews. Skriv din anmeldelse
There are no available questions. Ask your question.