• Rigtig Kaffe
Kusmi Tchaï of the Tiger Økologisk 100g Billigst på PriceRunner

Fra Kusmi Tea

Kusmi Tchaï of the Tiger Økologisk 100g

Leveringstid 1-2 hverdage


159,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


  Noter
 • Kardemomme
 • Ingefær
 • Krydderier
 • Kanel

Kusmi Tchaï of the Tiger er en sort, økologisk te fra Indien med krydderier og naturlige smagsstoffer, den er perfekt til dig der godt kan lide en krydret, kraftig og smagfuld te. 


Produktbeskrivelse

Kusmi Tchaï of the Tiger er en sort, økologisk te fra Indien med krydderier og naturlige smagsstoffer, den er perfekt til dig der godt kan lide en krydret, kraftig og smagfuld te. 

Teen er udviklet af Kusmi i samarbejde med WWF, som bidrager til at beskytte udrydningstruede  vilde tigere, en dyreart som er ikonisk i te-producerende regioner. Heraf kommer også teens navn. 

Opskriften er baseret på en te-variant fra Thiashola, en anderkendt økologisk og etisk te ejendom, beliggende i Nilgiri regionen i Sydvestindien. Thiashola huser desuden tigere, der beskyttes af WWF. Teen kombinerer, yderst succesfuldt, sort te med aromatiske krydderier. Når den sorte te blandes med de økologiske krydderier, kommer dens fulde kraft til udtryk. Ingefær, kardemomme, kanel, sort og pink peber giver alle tilsammen en udsøgt balance mellem kraft og sødme i smagen. På denne måde er denne te-blanding inspireret af de tigere, den bidrager til at beskytte.

Kusmi har de sidste 2 år været sponsor for WWFs Tx2 Projekt. Med dette initiativ vil WWF fordoble standen af vilde tigere som målt i 2010. Målet er at nå 6000 tigere i 2022, som er det næste år i tigerens tegn, ifølge de kinesiske stjernetegn. For at støtte op om projektet vil Kusmi donere 1 euro til WWF, for hver dåse Tchaï of the Tiger, der sælges.

Oprindelse Indien
Ingredienser Ingefær, kardemomme, kanel, sort peber, lakrids, cikorie, pink peber, naturlig ingefær smag, naturlig kanel smag. Indeholder lakrids. 


Folk der er overfølsomme for dette burde undgå overdrevet forbrug. Ingredienserne er dyrket økologisk.

EU Økologi mærket Ja
Noter Kardemomme
Noter Ingefær
Noter Krydderier
Noter Kanel
Te styrke Kraftig
Trækketid 5 - 6 min.
Temperatur 90°C
Te type Chai teer
Te type Sorte teer
Te pakning Løs te
Vægt 100 g
Kusmi Tea
Kusmi Tea
Kusmi Tea er kendt for sine eksklusive og utroligt lækre teer i de smukke, karakteristiske metaldåser. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Kusmi Tea - løs te, tebreve og smukke gaveæsker.

Se flere produkter fra Kusmi Tea

0 anmeldelser af Kusmi Tchaï of the Tiger Økologisk 100g

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse