Ref: 12q-249328

- EAN: 5010576014702

Thermos King Madtermoflaske

Fra Thermos

Thermos King Madtermoflaske 0,47 L Mørkeblå

Leveringstid 1-2 hverdage

299,95 DKK

Thermos King madtermoflasken er en praktisk isoleret beholder til suppe, nudler og lignende. Termoflasken har en kapacitet på 470 ml.

Produktbeskrivelse

Thermos King madtermoflasken er en praktisk isoleret beholder til suppe, nudler og lignende. Termoflasken har en kapacitet på 470 ml.

 

Der medfølger en praktisk foldbar ske udført i rustfrit stål. Beholderen har en ekstra bred åbning, så dem er let at fylde, spise af og rengøre.

 

Madtermoflasken er dobbeltvægget, for at sikre maksimal isolering og opretholdelse af temperatur - kold eller varm. Termoflasken er fremstillet af rustfrit stål både ind- og udvendigt, samt lakeret med mørkeblå lak på ydersiden. 

 

Termoflasken er velegnet til bilturen, arbejdsbrug, jagt, fiskeri mm. Tag termoflasken med på farten, når du og familien skal på tur.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 470 ml
Farve Blå
Dobbeltvægget Ja
Dimensioner 9,4 x 9,4 x 14,2 cm
Thermos
Thermos
Thermos er verdens førende producent indefor isolerede termoflasker til mad- og drikkevarer. I 1904 blev firmaet grundlagt af to tyske glaspustere - Reinhold Burger og Albert Aschenbrenne. Navnet stammer fra det græske ord “therme”, som betyder varme. Thermos blev hyldet verden over for sit revolutionerende design og populariteten lever stadig - produkterne er i topkvalitet, prisvenlige og sælges verden over.

Se flere produkter fra Thermos

0 anmeldelser af Thermos King Madtermoflaske 0,47 L Mørkeblå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse