Spar 25%
Comandante C40 MK4 Nitro Blade Alpine Lagoon Billigst på PriceRunner

Fra Comandante

Comandante C40 MK4 Kaffemølle Nitro Blade Alpine Lagoon

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.498,00 DKK

1.995,00 DKK

Spar 497,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Den tyske Comandante C40 MK4 kaffemølle er en fantastisk kværn, som er udført i højeste kvalitet.


Produktbeskrivelse

Den tyske Comandante C40 MK4 kaffemølle er en fantastisk kværn, som er udført i højeste kvalitet. Det samme er de unikke kværnblade, der sørger for at kværne din kaffe til perfektion hver gang.

MK4 kværnbladene og designet på kværnen er det stolte resultat af mange års dedikeret forskning og udvikling på Comandantes kaffelaboratorium. Kværnen er udført med Nitro Blade, som er fremstillet af højlegeret rustfrit stål forstærket med nitrogen. Dette skaber nogle utroligt slidstærke og holdbare kværnblade. 

Comandante C40 MK4 Nitro Blade er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og samtidig have en fleksibilitet, som ikke findes i nogen anden kaffekværn på markedet.

Det er dog ikke kun kværnbladene, som er fremstillet i rustfrit stål. Selve kværnkammeret, akslen og håndtaget er ligeledes fremstillet i rustfrit stål. 

På Comandante MK4 kværnen er der et klik-system, som giver dig fuld kontrol over hver bryggemetode, og som låser din ønskede kværnjustering, så du kan få mest muligt ud af din malede kaffe og gentage successen ved hvert brug. Du indstiller på kværnen ved at dreje på en knap under kværnbladene. 

Comandante fremstiller nogle af verdens mest eksklusive manuelle kaffemøller til brug hjemme i dit eget køkken, på turen eller på ferien. 

Der medfølger to beholdere til kværnen. Du får en brun glasbeholder samt en gennemsigtig polymerglasbeholder. Polymerglasset er lettere og mere holdbart end den i brunt glas. Det gør den derfor oplagt at tage med på farten. Begge beholdere er super nemme at rengøre og har en kapacitet på omkring 40 gram malede kaffebønner. 

Med en vægt på lidt over 600 gram betyder MK4 C40s kompakte størrelse og robuste natur, at uanset om du er hjemme eller på eventyr, så er den verdens bedste manuelle kværn og din loyale følgesvend.

Must-have tilbehør

Tilbehør passer til  Comandante C40 MK4 Kaffemølle Nitro Blade Alpine Lagoon

Kværnindstillinger

Kværnen kan kværne til stort set alle bryggemetoder, og du får hele 35 kværnindstillinger på den. Til tyrkisk kaffe skal du dreje kværnen 5-8 klik, til espresso 8-12 klik, til mokabrygger 13-15 klik, til filter, pour over og aeropress 20-28 klik, til stempelkande 32-35 klik, til koldbryg 35 klik. 


Vedligeholdelse

Det er vigtigt, at du aldrig sænker kværnen i vand eller sætter den i opvaskemaskinen. Hvis ydersiden af ​​kværnen bliver snavset, kan du blot bruge en fugtig klud til at rengøre den.

Hver anden uge bør du også skille kværnen ad og bruge en børste til at komme af med eventuelle rester af kaffegrums. Sørg for at holde hver del af kværnen sikker, mens du gør dette, især de to små skiver. Dette sikrer, at din kaffe smager frisk, da der ikke er noget gammelt kaffegrums i kværnen. 

Farve Blå
Kværnblade, type Konisk
Kværnblade, materiale Hærdet stål
Materiale Rustfrit stål
Vægt 630 g
Comandante
Comandante
Comandante fremstiller nogle af verdens mest eksklusive manuelle kværne til brug hjemme i dit eget køkken, på turen eller på ferien. De findes i flere flotte farver! Udforsk sortimentet her.

Se flere produkter fra Comandante

2 Anmeldelser

5.0 stjerner
(2 Anmeldelser)
5 ★★★★★ (2)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde