• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Cafetto Plejepakke Organisk - Stor

Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK

-449,80 DKK 1 049,75 DKK


Ref: A2266

Plejepakke som indeholder alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde din semiautomatiske espressomaskine. Plejepakken indeholder blackflushpulver, afkalkningsmiddel, mælkerens, kalkfilter og barista klude.

Cafetto mfc green organisk mælkerens er et organisk flydende rengøringsmiddel til at rengøre mælkesteamere, mælkebeholdere og mælkesystemer på espressomaskiner.

Cafetto lod green organisk er et organisk afkalkningsmiddel, som er særdeles velegnet til espressomaskiner, kaffemaskiner og elkedler.

Cafetto evo green organisk espresso clean backflushpulver er til rengøring og vedligeholdelse af semiautomatiske espressomaskiner. Når du backflusher din semiautomatiske espressomaskine rengøres gruppehovedet, brusehoved og 3-vejs ventilen for kaffeolier.

Cafetto barista klude sæt indeholder 4 mikrofiberklude af høj kvalitet. Kludene er designet til at rengøre din espressomaskine og andre overflader.

Brita aquaGusto 250 kalkfilteret er en smart filterløsning til kaffe- og espressomaskiner med vandtank, som effektivt fjerner kalk fra vandet.

Funktion Plejepakke

Om Cafetto

Cafetto
Vis alle produkter fra Cafetto

0 anmeldelser af Cafetto Plejepakke Organisk - Stor

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: