Cafetto

Cafetto er specialister i at producere rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til kaffemaskiner, espressomaskiner og lignende. Bl.a. har de en organisk-certificeret linje til både kaffe- og espressomaskiner, espressokværne mm.

28 produkter i alt

Rengøring & vedligeholdelse af espressomaskiner - Cafetto

Cafetto er et australsk firma, der har eksisteret siden 2003, og som er specialister indenfor fremstilling af rengøringsprodukter til espressomaskiner, kaffemaskiner og lignende. Alle produkter produceres i Australien.

Cafetto er en af branchens førende i økologiske og miljøvenlige løsninger indenfor rengørings- og afkalkningsprodukter til espressomaskiner, filterkaffemaskiner, kaffe- og tekander mv. Serien består bl.a. af en organisk linje med organisk afkalkermælkerenskværnrens og backflushpulver til dig, der vil have de bedste produkter til din maskine.

Rengøringsprodukterne er udviklet og tilpasset til en lang række espressomaskiner herunder semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske maskiner såvel som traditionelle filterkaffemaskiner og pour-over kaffebryggere. 

Cafettos sortiment passer bl.a til espressomaskiner fra Gaggia, Saeco, DeLonghi, Jura, Nivona samt diverse kaffemaskiner, elkedler, kaffekander og pour-over kaffebryggere.

Rengøringsmidlerne forbedrer maskinens ydeevne, så der altid kan brygges god kaffe, og serien omfatter produkter til afkalkning, rengøringsmidler, rengøringstabletter, rensebørster, mælkerens, te rens og barista kludesæt.

Cafetto går ind for at udvikle produkter af særdeles høj kvalitet, for at give dig de bedst mulige rengøringsprodukter. Er du i tvivl om, hvordan du plejer og vedligeholder din espressomaskiner - læs med her.