Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Professionelle espressomaskiner

Er du café- eller restaurantejer og er på udkig efter en professionel espressomaskine, så tjek vores udvalg ud her. Vi har espressomaskiner med 1, 2 og 3 kaffegrupper, så der er rig mulighed for at finde en espressomaskine, som passer til jeres behov.

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Professionelle espressomaskiner

Professionelle espressomaskiner anvendes på diverse caféer og restauranter og er helt uundværlig for den ægte barista! Med en semiautomatisk espressomaskine investerer du i et håndværk og hele oplevelsen i arbejdet med at brygge kaffe. Du kan fordybe dig i processen helt fra kværning af kaffebønner til steaming af mælkeskum.

Med en professionel epressomaskine giver dig kontrol over, hvordan din espresso laves, da du har muligheden for at gøre hele arbejdet selv.

Kaffebrygningen på en professionel espressomaskine sker ved, at du hælder fintmalet kaffe i dit portafilter, hvorefter du stamper kaffen med en tamper. Her sikrer du, at vandet får den rette gennemløbstid (ca. 25 sekunder) gennem kaffen. Herefter kan du selv skabe cremet mælkeskum ved hjælp af steameren på maskinen.

For at få en god espresso er det vigtigt, at forarbejdet gøres ordentligt - her er det vigtigt, at du har en god kværn, så du kan male kaffen fint nok til espresso. Duften og smagen af friskkværnede bønner er i en klasse for sig, så vi anbefaler altid at du maler kaffen umiddelbart inden brygningen for at bevare aromaen.

Ved profesionelle espressomaskiner er vandtemperatur og trykket automatiseret, hvilket sikrer dig den perfekte kop espresso - hver gang. Du kan selv bestemme, hvornår pumpen skal slås fra, hvilket giver dig mulighed for at styre udvindingen af din espresso.

Med den manuelle steamarm kan du lave perfekt, cremet og lækkert mælkeskum, så du kan nyde en lækker cappuccino, latte osv.

For at kunne skabe fantastiske kaffedrikke på caféen eller restauranten, skal baristane have følgende tilbehør: En god espressokværn, en tamper, en mælkekande, et termometer, en tamperstation og en måtte.

Ascaso - en af de store spillere i markedet

Spanske Ascaso har siden 1962 produceret professionelle, semiautomatiske espressomaskiner, espressokværne og reservedele til espressomaskiner. Erfaringen er derfor indiskutabel! Ascaso ved, hvordan man laver espressomaskiner, der fungerer og samtidig holder et fedt og stilrent design i materialer af højeste kvalitet.

En Ascaso espressomaskine skal ses som et selvstændig kunstværk, som selvfølgelig bliver fremstillet i hånden. Målet er at lave espressomaskiner som dekorerer rummet, og lader farverne skabe en øjeblikkelig nysgerrighed.

Hos Ascaso går man på ingen måder på kompromis med teknik og ydeevner. Maskinerne fra Ascaso har en ufattelig ydeevne, som langt hen af vejen er professionelle baristaer værdigt. Ascaso er kendt for deres kaffemaskiner med retro / vintage design, og har altid været en favorit blandt retro-folket.

Ascaso begyndte i 2012 at fremstille professionelle Bar & Barista-modeller.