Alessi Caffa Rejsekrus 0,4L Rød Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Caffa Rejsekrus 0,4 L Rød

Leveringstid 6-10 hverdage


Andre varianter

380,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi Caffa rejsekruset er et praktisk og elegante termokrus med en kapacitet på 0,4 liter - perfekt til dig, der har varme eller kolde drikke med på farten.


Produktbeskrivelse

Alessi Caffa rejsekruset er et praktisk og elegante termokrus med en kapacitet på 0,4 liter - perfekt til dig, der har varme eller kolde drikke med på farten.

Termokruset er udført i dobbeltvægget rustfrit stål, hvilket er med til at opretholde indholdets temperatur i ca. 6 timer for varme drikke samt 12 timer for kolde. De dobbelte vægge har en isolerende effekt, som desuden bevirker at krusets yderside ikke bliver varmt at holde ved.

Det praktiske låg er udført i farvet plastik og kan hurtigt og nemt skrues af og på ved påfyldning. Låget er nemt at åbne ved brug og takket være en silikoneforseglingen er kruset tæt. Termokruset tåler vask i opvaskemaskine.

Caffa termokruset er designet af Giulio Lacchetti i 2019 og har fået sit navn efter den italienske stavemåde for Kaffa-provinsen i Etiopien, hvor der dyrkes kaffe af høj kvalitet.

Størrelse 40 cl
Farve Rød
Farve Stål
Kop højde 17 cm
Materiale Silikone
Materiale Polypropylene
Materiale Rustfrit stål
Diameter 9 cm
Tåler opvaskemaskine Ja
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Caffa Rejsekrus 0,4 L Rød

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse