Ref: 34-10006

Spar 22%
Nuova Simonelli Oscar II

Fra

Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

4.646,00 DKK

5.994,00 DKK

Spar 1.348,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Professionel steamer - Barista Championship
 • Programmerbare knapper 
 • 3-vejs ventil
 • Kobber kedel på 2 L
 • Varmeveksler, som sikrer en høj dampkapacitet
 • Kopvarmer 
 • Rustfrit stål med sorte detaljer

Produktbeskrivelse

Nuova Simonelli Oscar II er en ny og forbedret udgave og af en ægte klassiker - Oscar har fået et nyt look i rustfrit stål med sorte detaljer.

Denne udgave af Nuova Simonelli Oscar er en mere elegant model med en helt anden stabilitet, takket være kabinettet i rustfrit stål. Oscar II kan bedst beskrives som en hybrid af den gamle model og storebroren Musica.

Oscar II er minimalistisk og kompakt, og med en bredde på blot 30 cm passer den perfekt til ethvert køkken, kontor og lignende.

Nuova Simonelli Oscar II er en kraftfuld maskine med varmeveksler, som sikrer en høj dampkapacitet til opskumning af mælk - også på samme tid, som du brygger din espresso!

De programmerbare knapper (1 kop eller 2 kop) gør det endnu lettere at brygge kaffe og opskumme mælk på samme tid, da du blot trykker på den pågældende knap og lader maskinen klare resten - brygningen stopper automatisk alt efter den programmerede indstilling, og du kan dermed koncentrere dig om at opskumme mælk.

Simonelli Oscar leveres nu med professional pack, som man kender fra Simonelli Musica. Herunder en pumpe der skaber et mere kontrolleret tryk af vand til maskinen og derved forbedrer ekstraktionen af kaffe i koppen.

Steameren er længere og lettere at komme til, nu hvor den sidder på fronten af maskinen, så det er endnu lettere at skumme en cremet og lækker mælk til cappuccino, latte mm. Dampen aktiveres let ved hjælp af kontakten på toppen af maskinen, og der leveres en kraftig og tør damp, som giver et resultat i verdensklasse!

Nuova Simonelli Oscar II er en maskine i en kvalitet for sig selv!

Medfølgende udstyr

 • Professionel filterholder
 • 1 kop. filterkurv
 • 2 kop. filterkurv
 • Plastiktamper (en metal tamper anbefales)
 • Måleske

Professionel steamer

Oscar II er udstyret med den steamtip, der anvendes til Barista Championship - en steamtip, der er udstyret med 4 små huller, som sikrer at mælken tilføres damp fra 360 grader. Dette giver den absolut bedste mælkeskum - fløjlsblød, cremet og tæt!

Maskinen er udstyret med en antivakuum ventil, som forhindrer, at mælken bliver suget ind i kedlen via steameren.

Den smarte kontakt til at åbne/lukke for dampen med gør det muligt for dig, at styre mælkens temperatur meget præcist, da du blot kan vippe kontakten frem og tilbage for at styre dampen.

Programmerbare knapper

Programmeringen af 1 og 2 kop. knapperen er ganske let. Tryk og hold den pågældende knap inde til den begynder at blinke. Maskinen begynder nu at brygge espresso, og når du synes, den rette mængde espresso er opnået, trykker du blot på knappen igen for at gemme indstillingen.

3-vejs ventil

Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

2 liter kobber kedel

Oscar II er udstyret med en varmevesklende kobber kedel med en kapacitet på 2 liter. Kobber er kendt for sin isolerende effekt og varmeledningsevne, hvilket gør materialet utroligt velegnet til espressomaskine kedler.

Den kraftige varmeveksler gør at Oscar II kan opskumme mælk samtidig med at den brygger espresso. Dette er unikt for en maskine i dette prisleje.

Kopvarmer

Pladen på toppen af maskine anvendes til at holde kopperne varme før brygning. Husk altid at fylde lidt varmt vand fra steameren i koppen umiddelbart inden du brygger i den.

Enkelt eller dobbelt espresso

Om du ønsker et enkelt eller dobbelt shot espresso, så har Nuova Simonelli Oscar II masser af kapacitet til at brygge en perfekt espresso.

Bemærk en maskine med varmeveksler er svær at afkalke og vi anbefaler derfor, at du filtrerer vandet i en vandfilterkande inden det hældes i en maskine som Nuovo Simonelli Oscar II.

Vandtank 3 L
Diameter filterkurv 58 mm.
E.S.E Pods Nej
Kedel HX kedel
Varmveksler Ja
3-vejs ventil Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Farve front/ kabinet Stål / Sort
Materiale Rustfrit stål & plastik
Eltilslutning 230-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 1200 W
Dimensioner 30 x 40,8 x 40 cm
Vægt 13 kg

Accessories

Nuova Simonelli

2 anmeldelser af Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskine

4.5 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
10/12 2020

God startmaskine

Nuova Simonelli Oscar II er en rigtig god, stabil og ret enkel espressomaskine.
Efter lidt tilvænning er den nem at programmere og bruge. Den har en god steamer og brygger kaffen samtidig, og det tager ikke lang tid at kunne lave rigtig kaffe på den. Den kan være lidt bøvlet at backflushe, men den fungerer og kan mere end de fleste i den prisklasse.
Kan anbefales.

Stjerner
25/09 2017

super fed

Super fed maskine