Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 48-08350/58

- EAN: 8007986083500

Motta Coffee Leveling Tool 58mm

Fra

Motta Coffee Leveling Tool 58mm

Leveringtid 1-2 hverdage

299,95 DKK

Motta Coffee Leveling Tool er et smart værktøj, der gør effektiviteten af hver barista mere effektiv. Denne kaffefordeler er sort og passer til et 58 mm portafilter. 

Produktbeskrivelse

Motta Coffee Leveling Tool er et smart værktøj, der gør effektiviteten af hver barista mere effektiv. Denne kaffefordeler er sort og passer til et 58 mm portafilter. 

Kaffefordeleren foreler kafffen helt jævnt i dit portafilter, før den skal tampes. Dette sikrer en bedre ekstraktion, samtidig med det forhindrer huller og gør dermed dine espressoshots mere ensartede. 

Fordeleren er meget nem at anvende, du skal blot stille den i dit portafilter og dreje 2-4 gange rundt. Den må ikke presses ned i kaffen. Når dette er gjort, er du klar til at tampe din kaffe med en almindelig tamper og du får dermed et helt perfekt espressoshot.  

Tekniske specifikationer

Farve Sort
Materiale Rustfrit stål
Diameter 58 mm

Relaterede produkter du bør overveje

Motta
Motta
Motta har siden 1967 specialiseret sig i at designe og producere produkter af rustfrit stål til professionelle og private husstande, herunder baristaudstyr og tilbehør.  Bag det smukke ydre ligger en vision om at ethvert produkt skal være praktisk at bruge samt af høj kvalitet, så produktet kan bruges igen og igen - over de næste mange år. Hos Rigtig Kaffe finder du et bredt udvalg af Mottas baristaudstyr lige fra forskellige tampere til mælkekander, rensebørster, knockboxe mm.

Se flere produkter fra Motta

0 anmeldelser af Motta Coffee Leveling Tool 58mm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse