Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12f-17485

- EAN: 4002458491665

Alfi Skyline Termokande 1L Blå

Fra

Alfi Skyline Termokande 1 L Blå

Leveringtid 2-4 hverdage

599,95 DKK

Alfi Skyline termokande i rustfrit stål i høj kvalitet med et unikt og praktisk hældesystem, der kan betjenes med én hånd.

Produktbeskrivelse

Alfi Skyline termokande i rustfrit stål i høj kvalitet med et unikt og praktisk hældesystem, der kan betjenes med én hånd.

Designet kombinerer cool stil med høj funktionalitet. Termokanden har dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Den holder kaffen varm i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.

Termokanden er udstyret med et ergonomisk, forkromet metalhåndtag. Den er fremstillet i rustfrit stål og BPA-fri plastik. 

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Blå
Materiale Rustfrit stål
Materiale BPA-fri plast
Alfi
Alfi
Alfi termokander, termoflasker & tilbehør I 1914 grundlagde Carl & Sophie Zitzmann det tyske firma “Aluminiumwarenfabrik Fischbach” - også kendt som Alfi. Alfi fremstillede den første termokande med glasindsats i 1914, og den dag i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip: En udvendig kappe fremstillet af de bedste materialer - kunststof eller rent metal - omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe....

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Skyline Termokande 1 L Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse