Ref: 12F-16803

- EAN: 4002458418051

Alfi Hotello Termokande 1 L Stål

Fra Alfi

Alfi Hotello Termokande 1 L Stål

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.229,00 DKK

Alfi Hotello er en smuk og robust termokande, der er designet specifikt til hoteller og lignende. Kanden er fremstillet af rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.

Produktbeskrivelse

Alfi Hotello er en smuk og robust termokande, der er designet specifikt til hoteller og lignende. Kanden er fremstillet af rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.

 

Denne termokande har en kapacitet på 1 liter og er udstyret med en stålindsats, et ergonomisk håndtag og et unikt hældesystem. Hotello er utroligt hygiejnisk, fordi der ikke er en masse hjørner og små detaljer, hvor snavs kan sætte sig.

 

Alfi Hotello er designet af tyske Martin Hauenstein, som har designet for Bosch/Siemens, WMF Zwilling m.fl. Martin Hauenstein står desuden bag en række af Alfis øvrige termokander bl.a. Noble, Gusto TT, Gusto, Fino og Senso. 

 

Når du køber en Alfi Hotello termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

 

Alfi Hotello termokanden er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Fås også i 1,5L.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Dimensioner 13 x 15 x 21 cm
Alfi
Alfi
Alfi termokander, termoflasker & tilbehør I 1914 grundlagde Carl & Sophie Zitzmann det tyske firma “Aluminiumwarenfabrik Fischbach” - også kendt som Alfi. Alfi fremstillede den første termokande med glasindsats i 1914, og den dag i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip: En udvendig kappe fremstillet af de bedste materialer - kunststof eller rent metal - omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe....

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Hotello Termokande 1 L Stål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse