Spar 29%
RIG-TIG Catch-It Drikkeflaske 0,6L Blå Billigst på PriceRunner

Fra RIG-TIG

RIG-TIG Catch-It Drikkeflaske 0,6 L Blå

Leveringstid 1-2 hverdage


119,95 DKK

169,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

RIG-TIG Catch-It drikkeflasken er en praktisk og funktionel flaske med en kapacitet på 0,6 liter - velegnet til vand, juice, iste, saft mm.


Produktbeskrivelse

RIG-TIG Catch-It drikkeflasken er en praktisk og funktionel flaske med en kapacitet på 0,6 liter - velegnet til vand, juice, iste, saft mm.

Flasken er udført i Tritan plastik, som er et meget robust materiale, der gør den velegnet til at have med på farten. Flasken er udstyret med et strikket net, som gør det ekstra god at holde på. Nettet og flasken tåler fint en tur i opvaskemaskinen, hvis det er blevet snavset.

Låget er udført i plastik og udstyret med en nylonsnor, det gør den nem at holde ved - snoren kan desuden hægtes fast på rygsækken eller tages om håndleddet, for et bedre greb.

Fyld RIG-TIG Catch-It flasken igen og igen, når du skal på tur. På den måde undgår du at købe dyrt vand på engangsflaske.

Kapacitet 0,6 L
Farve Blå
Materiale Tritan plastik
Materiale Nylon
Materiale Plastik
Diameter 7,5 cm
Højde 24,5 cm
RIG-TIG
RIG-TIG
RIG-TIG er funktionelt og prisvindende køkkengrej til køkkenentusiaster med fokus på funktion, design og ressourcer. Du finder et bredt udvalg af deres produkter her.

Se flere produkter fra RIG-TIG

0 anmeldelser af RIG-TIG Catch-It Drikkeflaske 0,6 L Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse