Elkedler

Rigtig Kaffe sælger elkedler fra mange forskellige producenter, og vi har altid et godt elkedel tilbud. Vi har samlet nogle af de bedste elkedler på markedet, så du kan finde den perfekte elkedel til dit hjem. Du kan blandt andet finde elkedler fra Alessi, Stelton, Severin og Bosch. Elkedler er en utroligt effektiv og praktisk løsning, når der skal koges vand til te eller kaffe - sæt stikket i, fyld kedlen med vand, tænd, vent et par minutter og så er der kogende vand.

Produkter
There are 73 products.

73 produkter i alt

Elkedler til alle

Når du skal vælge elkedel, er det vigtigt at finde den model, der passer til dine behov. Der findes mange forskellige elkedler på markedet, og de kommer i mange forskellige størrelser og designs. Hvilken el koger du skal vælge, afhænger bl.a. af, hvor ofte du vil bruge den, og hvor meget varme du har brug for.

Rigtig Kaffe sælger elkedler fra mange forskellige producenter, og vi har altid et godt elkedel tilbud. Vi har samlet nogle af de bedste elkedler på markedet, så du kan finde den perfekte elkedel til dit hjem. Du kan blandt andet finde Alessi Stelton elkoger, Severin og Bosch elkedel.

Hvilken elkedel skal jeg vælge?

Der findes et væld af elkedler på markedet, og det kan være svært at finde den rigtige model til dit behov. Der er forskellige typer elkedler, så hvordan finder du den bedste elkedel for dig, hvilke ting skal du tage stilling til, når du køber en elkedel, og hvilke funktioner er vigtige for netop dit hjem?

Når du køber en elkedel, er det vigtigt at tage stilling til følgende:

  • Hvor ofte vil jeg bruge den? Hvis du bruger din elkedel hver eneste dag, kommer den sandsynligvis til at stå fremme altid, hvorimod du godt kan have elkedlen gemt i et køkkenskab, hvis den ikke er i brug så tit.
  • Skal din elkedel stå fremme på køkkenbordet? Så er det relevant, at den er pæn og passer ind i stilen. Ellers er det bare et irritationsmoment, hver gang du kigger på din grimme elkedel. Så vælg et design, du godt kan lide.
  • Hvilket materiale ønsker jeg? Hvad end du går op i stil eller funktion, bør materialevalg være med i dine overvejelser. En billig elkedel er typisk af plast, som er let at rengøre, men de holder sjældent så længe som en stål eller porcelæn elkedel.
  • Hvilken farve vil jeg have? Det er fuldstændigt individuelt, og farven har absolut intet med funktionen at gøre - så der er frit valg på alle farver. Måske vil du gerne have en diskret sort elkedel eller hvid elkedel, men der er også rig mulighed for at finde en rød, blå eller grøn elkedel, hvis du gerne vil have mere kulør i køkkenet.
  • Hvor meget varme har jeg brug for? Hvis du brygger meget te eller kaffe, har du nok opdaget, at der sjældent skal bruges spilkogende vand. Går du meget op i at have den rigtige bryggetemperatur, bør du investere i en elkedel, hvor du kan justere temperaturen. Det kan du blandt andet på en Bosch elkedel. Er du fan af pour-over og slow brew, vil du elske en elkedel med svanehals (gooseneck tud) der gør det lettere at kontrollere at hælde vand over dine kaffebønner. Til dig kan vi anbefale elkedler fra Brewista eller Hario.
  • Hvor meget vand skal jeg bruge? Brygger du bare et enkelt krus te i ny og næ, kan du sagtens nøjes med en lille elkedel på omkring 0,5L, og hvis I er flere i husstanden, der nyder varme drikke, kan du overveje en elkedel 1 liter - men brygger du regelmæssigt en hel kande kaffe, eller har du ofte gæster på besøg, vil du nok have glæde af en større elkedel på 1,7L.

Den bedste elkedel til dig

Der findes mange forskellige elkedler på markedet, og det kan være svært at orientere sig. De fleste elkedler er enten elkoger eller elkedel med kande, men der findes også en rejse elkedel til de mange rejsende - eller måske har du brug for en termokande til at holde din kaffe varm på farten.

Det er vigtigt at finde den elkedel, der passer til dine behov og din stil. Du skal have glæde af din elkedel i mange år, så det er ikke noget, du skal haste med. Tag dig god tid til at undersøge de forskellige modeller på markedet, og se hvilken type elkedel der bedst passer ind i dit køkken.