Spar 54%
Hario Cup Dripper V60 Klar Plast 1 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Hario

Hario Cup Dripper V60 Klar Plast 1 Kop.

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

59,95 DKK

129,95 DKK

Spar 70,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Hario Cup er en flot dripper fra Japanske Hario i klar plast samt i et klassisk og elegant design.


Produktbeskrivelse

Hario Cup er en flot dripper fra Japanske Hario i klar plast samt i et klassisk og elegant design.

Ved denne type filter brygning opnår man en anderledes fyldighed i smagen, samtidig med at man filtrerer uønskede partikler væk.

Denne japanske gadget giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din kaffe på en enkel og effektiv måde. Filtermetoden er rigtig sjov og giver mulighed for at eksperimentere med kaffe. Overrask dine venner med rig smag og aroma af kaffe og teknikken til dens tilberedning!

Hario Cup giver dig mulighed for at brygge én kop kaffe ad gangen.

Plastversionen er det billigste valg blandt V60-drippere, dog er den ligeså god som andre versioner med hensyn til smagsoplevelsen. Derudover giver materialet en holdbarhed og komfort, hvis du vil bruge Hario V60, når du rejser.

Dens koniske form og specielle riller på indersiden af ​​dripperen giver fremragende vandgennemstrømning. For at tilberede lækker kaffe har du brug for friskmalet kaffe af høj kvalitet, et filter og din yndlingskop eller kande. Sæt filteret i dripperen og sæt det på beholderen, som du bruger til kaffeservering. Bryggetiden tager kun 3 - 4 minutter.

En anden fordel ved denne metode er ekstrem nem vedligeholdelse. Efter brug skal du blot fjerne filteret og vaske dripperen i rindende vand eller i opvaskemaskine.

Bryggeopskrift:

Anvend 15-25g frisk kværnet kaffe, pr. 2,5 dl kop. 

Filter vædes, kaffe påfyldes, 94°C friskkogt vand hældes langsomt over kaffen i cirkulere bevægelser midt mellem center og kant til ønsket mængde.

Brygge- og ekstrationtid er ca. 4 min.

Antal kopper 1 kop
Materiale Plastik
Hario
Hario
Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario Cup Dripper V60 Klar Plast 1 Kop.

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse