• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Alessi 9093 Kedel Sort 2 L

Alessi 9093 Kedel Sort 2 L Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

805,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 11-9093B
EAN: 8003299939404

Alessi 9093 kedlen er et design ikon i sig selv - en smuk kedel udført i rustfrit stål med sort håndtag og den karakteristiske fløjtende fugl i hældetuden. 

 

9093 er en helt fantastisk fløjtekedel, der er designet af Michael Graves i 1985, og som i dag er Alessis bestseller nummer 1 med over 2 millioner solgte eksemplarer!

 

Den koniske kedel er udført i blankpoleret rustfrit stål mens håndtaget, lågets knob og fuglen er udført i nylon. Fløjtekedlen har en kapacitet på 2 liter.

 

Alessi 9093 kedlen kan anvendes på alle typer komfur - også induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten.

 

Den klassiske kedel fra 1985 er en perfekt kombination af masseproduktion og fantastisk design, som designeren Michael Graves arbejdede hårdt for at opnå. Graves har desuden givet kedlen et personligt præg med en blanding af Art Deco og Pop Art takket være den sjove, syngende fugl i hældetuden.

  

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Fås også i: blåhvid

Kapacitet 2 L
Farve Stål
Dimensioner 22 x 22 x 22,5 cm

Om Alessi

Alessi
Vis alle produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi 9093 Kedel Sort 2 L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: