Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 53-80368

- EAN: 5709554803680

Spar 20%
Aida Harvey Isspand m. Hank

Fra

Aida Harvey Isspand m. Hank

Leveringtid 1-2 hverdage

103,96 DKK

129,95 DKK

Spar -20%

Aida Harvey isspand er fremstillet i et smukt og elegant design, og er perfekt til festen, julefrokosten eller blot hyggeaftenen med vennerne. 

Produktbeskrivelse

Aida Harvey isspand er fremstillet i et smukt og elegant design, og er perfekt til festen, julefrokosten eller blot hyggeaftenen med vennerne. 

Isspanden m. hank er et must have i ethvert hjem, der ønsker at dække bordet i moderne og elegant stil. Du får en isspand i et tidsløst design, som har et mønster inspireret af facetslebne krystalglas og dermed er let at matche sammen med andre typer service og bordpynt.

Harvey serien er fremstillet således, du kan få moderne elegance til hverdagspriser. Alt i Harvey serien tåler fryser samt opvaskemaskine. 

Tekniske specifikationer

Farve Gennemsigtig
Serie Harvey
Materiale Glas
Aida
Aida
Aida er dansk design med over 60 års erfaring og står bag en lang række lækre og populære spisestel og designs, her i blandt Poul Pava, Raw i samarbejde med Christiane Shaumburg Müller samt Danmarks mest solgte stel, nemlig det prisvenlige og populære Atelier.  Virksomheden Aida er et dansk designhus, som skaber stel og køkkenudstyr til den moderne borddækning og bolig. De følger tidens trends uden at gå på kompromis med egne værdier, som består af kvalitet, godt håndværk, funktionalitet...

Se flere produkter fra Aida

0 anmeldelser af Aida Harvey Isspand m. Hank

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse