Jura Claris Blue+ kalkfilter Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Claris Blue+ kalkfilter

Leveringstid Dette produkt er ikke længere på lager


139,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Jura Claris Blue+ er special fremstillet til Jura espressomaskiner, hvor det sørger for at blødgøre vandet og skåner din maskine.


Produktbeskrivelse

Jura Claris Blue+ er special fremstillet til Jura espressomaskiner, hvor det sørger for at blødgøre vandet og skåner din maskine.

Ved brug af Claris Blue+ filter er du altid garanteret friskt, filtreret og smagfuldt vand til din te eller kaffe.  

Som noget nyt indeholder den nederste del af Claris Blue+ filterpatronen nu en kapsel med naturlige, aktive ingredienser, der stabiliserer vandet i vandtanken. Dette reducerer eventuelle kalkaflejringer i bunden af tanken.

I princippet fungerer det således, at vandets naturlige bevægelse i tanken, kontinuerligt strømmer blidt gennem kapslen, uden yderligere behov for energi m.v. og dermed minimeres eventuelle kalkaflejringer i vandtanken.

Akkurat som tidligere anvender den øverste del af Claris Blue+ filterpatronen selvfølgelig ioner og aktivt kul, som vha. up-flow princippet filtrerer præcis den mængde vand, der skal anvendes til den ønskede kaffespecialitet. 

Bemærk: når du sætter kalkfiltret i maskinen, så skal du manuelt indstille maskinen til at køre med kalkfilter. Kalkfiltret skal skiftes efter forbrug og kører ca. 50 liter vand igennem før det skal skiftes.

Det professionelle up-flow princip

Claris Blue+ virker ud fra det professionelle up-flow princip og filtrerer altid den nøjagtige mængde vand til den enkelte kop. Takket være den banebrydende teknologi, er filteret fremstillet til at kunne bruges i alt slags vand verden over. Granulatet i filteret sørger altid for, at kalken i vandet filtreres til det optimale niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer samtidig skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluorider der er afgørende for vandets smag får stadig lov til at udvikle sig. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i en optimal vandkvalitet og dertil perfekt smag af kaffe.


Kalk forårsager skade og påvirker smagen

Når vand opvarmes, dannes der kalk. Dette kan resultere i, at maskinens slanger bliver kalket så meget til, at den i sidste ende ikke kan trække vand igennem slangerne. Kalk påvirker også kaffens smag. Der skal dog helst være en lille smule kalk i vandet, til gavn for kaffens smag, men for meget kalk vil give en dårlig eftersmag og samtidig forhindre kaffens aroma i at udvikle sig til det fulde. 


Vandets kvalitet har stor betydning for kaffens smag

Vandets kvalitet har stor betydning for kaffens smag, da 98% af kaffe består af vand. Ud over calcium, mineraler og fluorider, så indeholder vand fra mange områder spor af kobber, bly, klorin og aluminium. Vand af bedste kvalitet resulterer i et udsøgt kafferesultat hver eneste gang. 

Funktion Kalkfilter
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

2 anmeldelser af Jura Claris Blue+ kalkfilter

5 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (2)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
20/12 2021
Verificeret køber

Nemt

Hurtig kevering

Stjerner
20/12 2021
Verificeret køber

Nemt

Hurtig kevering