Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: A1679

Spar 24%
Jura Plejepakke - Claris Smart

Fra

Jura Plejepakke - Claris Smart

Leveringtid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

899,95 DKK

1.176,75 DKK

Spar 276,80 DKK

Jura Claris Smart plejepakken indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at vedligeholde din jura espressomaskine helt efter bogen. Denne pakke passer til Jura maskiner, der anvender Claris Smart kalkfiltre.

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Rensepillerne sikrer at der ikke afsættes kalkaflejringer i din Jura espressomaskine. Disse aflejringer kan danne bakterier, ødelægge selve bryggenheden og forringe smagen.

  Espressomaskinen kommer selv og beder om at få renset bryggeenheden når den siger Clean Unit.

   

  Pakken indeholder 6 styk rensepiller, som er nok til cirka et års rensning af din Jura espressomaskine.

   

  Helt ny rensepiller med dobbelt funktion, som både renser og beskytter

  Fås også i følgende pakkestørrelser: 25 stk, 100 stk.

  1 x

  Ref: 30-62715

  2 anmeldelser 

  Jura rensepiller sikrer at der ikke afsættes kaffeaflejringer i din Jura espressomaskine....

 • Se produkt Vare info

  Afkalkningspiller til, skånsomt at afkalke varmelegemet, hvilket forlænger maskinens levetid. Pillerne opløses direkte i vandet i vandtanken i 3-5 minutter.

  Espressomaskinen kommer selv og beder om at blive afkalket(Machine scaled/descaled). Husk at afmontere kalkfilteret før afkalkningen.

   

  Pakken indeholder 3 stk. afkalkningspiller - fås også i 36 stk.

  1 x

  Ref: 30-61848

  3 anmeldelser 

  Bruges til at afkalke din espressomaskine løbende, således maskine får de bedst tænkelig...

 • Se produkt Vare info

  Jura rensemiddel til mælkesystemet sikrer dig, at dit mælkesystem er rent og fri for bakterier, så du rolig kan nyde en skøn kaffedrik fra din Jura espressomaskine.

  Dette rensemiddel til dit mælkesystem har en kapacitet på 1 liter, hvilket rækker til rigtig mange omgange. 

  Kan anvendes til mælkerens i alle JURA's fuldautomatiske maskiner. Der må KUN bruges JURA’s renseprodukter til maskinerne. 

  1 x

  Ref: 30-62536

  Jura rensemiddel til mælkesystemet sikrer dig, at dit mælkesystem er rent og fri for bakterier,...

 • Se produkt Vare info

  Jura Claris Smart filteret anvender moderne RFID teknologi, så maskiner med I.W.S (Intelligent water system) automatisk registrerer, at et filter er sat i vandtanken. 

   

  Maskiner, der anvender dette filter vil automatisk aktivere filteret og skylle de igennem. Når det er ved at være brugt op vil det stå i din espressomaskines display, så du er opmærksom på at anskaffe et nyt.

   

  Filteret passer til alle Juras espressomaskiner, der er udstyret med I.W.S. (Intelligent Water System).

  Fås også som 3-pak.

  3 x

  Ref: 30-71793

  Jura Claris Smart filteret anvender moderne RFID teknologi, så maskiner med I.W.S (Intelligent...

 • Se produkt Vare info

  Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker kaffe med en skøn fylde samt en rund og blød smag.

  Kaffen er mørkristet og har en god body og en flot mineralsk syre. Du får en kaffe med en utroligt karakteristisk, sødmefuld duft af mandler og marcipan, samt smagsnoter af lys chokolade og nødder. Med mælk får du en cremet og delikat drik med noter af flødekaramel.

  Colombia er verdens 3. største kaffeproducent, svarende til ca 6-8% af verdensandelen. Her dyrkes og produceres udelukkende vasket arabica bl.a. af typerne Typica og Bourbon.

  Den columbianske kaffe dyrkes i landets bjergrige egne, hvor fugtigheden er høj, så vanding af kaffeplanterne er begrænset eller unødvendig, hvilket giver utroligt gode dyrkningsforhold. Kaffen fra Columbia er kendt og elsket over hele verden for sin sødmefulde, let frugtagtige smag med noter af citrus og nødder.

  En pose indeholder 400g hele bønner.

  Rigtig Kaffes verdens kaffe er kaffe i verdensklasse - en serie, som har taget et år at udvikle, og som består af kaffe i topkvalitet fra 9 forskellige lande i det kaffedyrkende bælte, der breder sig langs med ækvator fra syd ved Stenbukkens vendekreds til nord ved Krebsens vendekreds.

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

  2 x

  Ref: 25B-20104

  Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker...

  Kaffestyrke Mørk
  Ristedato Colombia No. 4: 14.04.2021
  Bedst før Colombia No. 4: 14.04.2023

Produktbeskrivelse

Jura Claris Smart plejepakken indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at vedligeholde din jura espressomaskine helt efter bogen. Denne pakke passer til Jura maskiner, der anvender Claris Smart kalkfiltre - er du i tvivl, kan du læse vores guide til Jura kalkfiltre.

Du får 2x400g Rigtig Kaffe Colombia med som gave (værdi 319,90kr).

Tekniske specifikationer

Funktion Plejepakke
Jura
Jura
Jura automatiske espressomaskiner Jura fuldautomatiske espressomaskiner Jura erhvervsmaskiner Jura tilbehør Jura tilbehør til erhvervsmaskiner Jura plejeprodukter Jura service Fuldautomatiske espressomaskiner i schweizisk kvalitet - Jura En espressomaskine fra Jura er det absolut ypperste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner - her får man topkvalitet, funktionalitet og design for alle pengene! Schweiziske...

Se flere produkter fra Jura

0 anmeldelser af Jura Plejepakke - Claris Smart

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse