Kaffekapsler - Nespresso

Produkter
There are 28 products.

28 produkter i alt

Nespressokompatible kaffekapsler - stort udvalg

Nespresso®-kompatible kaffekapsler er den lette og lækre måde at få sig en aromatisk kop kaffe. Nespresso er en af danskernes favoritmaskiner, når det kommer til kapsler, og derfor skal du selvfølgelig have mulighed for at købe dine Nespresso® kapsler hos Rigtig Kaffe.

Vi har udvalgt nogle af de bedste varianter fra bl.a. ItalCaffè, Segafredo og Kimbo, så du får den bedste kaffeoplevelse hver gang. De Nespreosso®-kompatible kapsler indeholder som regel 5g kaffe. 

Nespresso® er grundlagt i 1986 af fødevareproducenten Nestlé SA med en vision om, at gøre det muligt og let at brygge den perfekte kop espresso. Nespresso® revolutionerede kaffemarkedet og måden at brygge sin kaffe på - som de første på markedet med kaffekapsler har de skabt en stor og loyal kundeskare.

Nespresso® lancerede deres første fire varianter af kaffekapsler og to maskiner i 1989, som blev testet og introduceret i Schweiz, Japan og Italien.

Originale Nespresso® kapsler sælges udelukkende af Nespresso® selv, men pga den stigende efterspørgsel på kapsler, har en lang række risterier valgt at introducere deres egne Nespresso® kompatible kapsler.

Med en Nespresso®-maskine kan du brygge tre kaffevarianter; Ristretto (25ml), Espresso (40ml) og Lungo (110ml), som med fordel kan tilsættes varm mælk eller mælkeskum, så du kan nyde lækker og cremet cappuccino eller latte. En lungo er blot en "lang" espresso, hvor der typisk tilføjes 3 gange så meget vand, hvilket giver en mildere smag