Kaffekapsler - Nespresso

Produkter
There are 25 products.

25 produkter i alt

Nespressokompatible kaffekapsler - stort udvalg

Nespresso®-kompatible kaffekapsler er den lette og lækre måde at få sig en aromatisk kop kaffe. Nespresso er en af danskernes favoritmaskiner, når det kommer til kapsler, og derfor skal du selvfølgelig have mulighed for at købe dine Nespresso® kapsler hos Rigtig Kaffe.

Vi har udvalgt nogle af de bedste varianter fra bl.a. ItalCaffè, Segafredo, Kimbo og Black Coffee Roasters, så du får den bedste kaffeoplevelse hver gang. De Nespreosso®-kompatible kapsler indeholder som regel 5g kaffe. 

Nespresso® er grundlagt i 1986 af fødevareproducenten Nestlé SA med en vision om, at gøre det muligt og let at brygge den perfekte kop espresso. Nespresso® revolutionerede kaffemarkedet og måden at brygge sin kaffe på - som de første på markedet med kaffekapsler har de skabt en stor og loyal kundeskare.

Nespresso® lancerede deres første fire varianter af kaffekapsler og to maskiner i 1989, som blev testet og introduceret i Schweiz, Japan og Italien.

Originale Nespresso® kapsler sælges udelukkende af Nespresso® selv, men pga den stigende efterspørgsel på kapsler, har en lang række risterier valgt at introducere deres egne Nespresso® kompatible kapsler.

Med en Nespresso®-maskine kan du brygge tre kaffevarianter; Ristretto (25ml), Espresso (40ml) og Lungo (110ml), som med fordel kan tilsættes varm mælk eller mælkeskum, så du kan nyde lækker og cremet cappuccino eller latte. En lungo er blot en "lang" espresso, hvor der typisk tilføjes 3 gange så meget vand, hvilket giver en mildere smag.

De populære kaffekapselmaskiner

Kapselkaffemaskiner er poulære, da du hurtig kan brygge dig en kop kaffe uden at skulle kværne kaffebønnerne eller dosere den. Kaffekapslerne indeholder nemlig formalet kaffe i den rette dosering.  Kaffekapslerne fås både med espressokaffe og til almindelig kaffe. Kapslen fungerer ikke kun som opbevaring for kaffen - den fungerer også som det filter, som vandet presses igennem i kapselkaffemaskinen. Kaffen i kapslerne er opbevaret lufttæt, hvilket hjælper til at bevare kaffens aroma.


Fordele ved kapselkaffe:

- Du kan hurtig og nemt brygge dig en kop kaffe
- Kaffen i kapslerne er opbevaret lufttæt, hvilket hjælper til at bevare kaffens aroma
- Du undgår kaffespild, da kun brygger en kop ad gangen
- Du kan afprøve mange forskellige smagsvarianter
- Du opnår den samme smagsoplevelse hver gang 

Ulemper ved kapselkaffe:

- Kaffekapslerne er dyre at købe i længden
- Større miljøbelastning pga. plast- og aluminimum emballagen
- Kaffen mister smag, jo længere tid den opbevares
- Du opnår ikke den samme duft, som ved brygning på en almindelig kaffemaskine, eller når du maler bønnerne 
- Ikke egnet til at lave kaffe til mange

Før du investerer i en kapselkaffemaskine er det vigtigt, at du opvejer fordele og ulemper ved en sådan maskine. Det afhænger af, hvor mange gange om dagen, du skal bruge maskinen, og hvor mange, der skal bruge den. Du kan med fordel læse vores blogindlæg om kapselkaffemaskiner vs. fuldautomatiske espressomaskiner, hvor vi bl.a. har lavet en beregning, så du lettere kan gennemskue, hvad det koster til at koste dig på den lange bane.