Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
21 DKK 500 DKK
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
Arabica
40 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
Vægt
0 kg 1 kg
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kaffekapsler - Nespresso

Der er 24 varer.

Nespressokompatible kaffekapsler - stort udvalg

Nespresso®-kompatible kaffekapsler er den lette og lækre måde at få sig en aromatisk kop kaffe. Nespresso er en af danskernes favoritmaskiner, når det kommer til kapsler, og derfor skal du selvfølgelig have mulighed for at købe dine Nespresso® kapsler hos Rigtig Kaffe.

Vi har udvalgt nogle af de bedste varianter fra bl.a. ItalCaffè, Segafredo og Kimbo, så du får den bedste kaffeoplevelse hver gang. De Nespreosso®-kompatible kapsler indeholder som regel 5g kaffe. 

Nespresso® er grundlagt i 1986 af fødevareproducenten Nestlé SA med en vision om, at gøre det muligt og let at brygge den perfekte kop espresso. Nespresso® revolutionerede kaffemarkedet og måden at brygge sin kaffe på - som de første på markedet med kaffekapsler har de skabt en stor og loyal kundeskare.

Nespresso® lancerede deres første fire varianter af kaffekapsler og to maskiner i 1989, som blev testet og introduceret i Schweiz, Japan og Italien.

Originale Nespresso® kapsler sælges udelukkende af Nespresso® selv, men pga den stigende efterspørgsel på kapsler, har en lang række risterier valgt at introducere deres egne Nespresso® kompatible kapsler.

Med en Nespresso®-maskine kan du brygge tre kaffevarianter; Ristretto (25ml), Espresso (40ml) og Lungo (110ml), som med fordel kan tilsættes varm mælk eller mælkeskum, så du kan nyde lækker og cremet cappuccino eller latte. En lungo er blot en "lang" espresso, hvor der typisk tilføjes 3 gange så meget vand, hvilket giver en mildere smag