• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Le Piantagioni Mixpakke 2,5kg

Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK

-279,80 DKK 879,75 DKK


Ref: A4193

Denne mixpakke består af nogle helt fantastiske og unikke kaffeblends fra det italienske kafferisteri, Le Piantagioni. En mixpakke der bestemt er værd at prøve!

Le Piantagioni mixpakken indeholder 5 forskellige, prestigefulde kaffeblends fra den legendariske Le Piantagioni serie. Hver kaffeblend har sin egen unikke smag og sammensætning, men fælles for alle er den høje kvalitet af bønner og den fine ristning.

Alto Palomar 

100% økologisk og Fair Trade.


Le Piantagioni Alto Palomar er en økologisk fairtrade kaffe, som har en bemærkelsesværdig aroma, en sød karakter, en fantastisk rund krop og et delikat syreindhold. Kaffen har smagsnoter af honning, mandel og kakao.

 

Alto Palomar er en fremragende kaffe, men ikke særlig kendt. Det skyldes sandsynligvis, de vanskelige politiske uroligheder, der de seneste 20 år har hersket i regionen og de helt urimelige logistiske udfordringer, der er med at få transporteret kaffen fra området.

Iridamo

En lækker sød delikat smag, som skabes ved hjælp af en blend, som kombinere den friske frugtagtige smag fra El Hato Blue bønnen fra Guatemala med den intense citrus smag fra den etiopiske Sidamo bønne.

 

Denne blend fremstår med en perfekt balance mellem en intens aroma og en smule bitterhed.

Cachoeira da Grama

Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter.

Kaffen er mediumristet og en meget klassisk brasiliansk kaffe med en intens sødme. Smag og aroma indeholder noter af chokolade og kandiseret mandarin, mens eftersmagen er blød og rund med sukkernoter.

Bønner fra Cachoeira da Grama er et resultat af dedikation og passion for det absolut bedste indenfor brasiliansk kaffe, og ved Le Piantagionis seneste besøg, fik de lov at smage denne vidunderlige kaffe med en utroligt interessant smag, som de efterfølgende bare måtte have som en del af sit sortiment.

La Cumbre

Le Piantagioni La Cumbre er en kaffe med nogle af de mest fantastiske og aromatiske egenskaber. Det er bestemt en kaffe, som skal prøves!

La Cumbre er en 100% arabica, som stammer fra El Salvador. Bønnerne har noter af æble, kirsebær og banan, som giver en dejlig sødme og silkeagtig smag. La Cumbre er produceret på en gård, som blev vandt "Cup of Excellence 2018". 

Samaria

Le Piantagioni Samaria er en kaffe med intense og spændende smagsnoter. En kaffe der er værd at prøve. 

Samaria er en 100% arabica, som stammer fra Colombia. Denne kaffe frigiver intense blomsteragtige noter, den har en bemærkelsesværdig og samtidig mild syre og en orange-duftende chokolade eftersmag samt hints af hasselnød. 

 • 1 x Le Piantagioni Iridamo - 500g

  En lækker sød delikat smag, som skabes ved hjælp af en blend, som kombinere den friske frugtagtige smag fra Guatemala El Hato Blue bønnen med den intense citrus smag fra den Ethiopiske Sidamo bønne.

 • 1 x Le Piantagioni Alto Palomar 500g

  Le Piantagioni Alto Palomar er en økologisk fairtrade kaffe, som har en bemærkelsesværdig aroma, en sød karakter, en fantastisk rund krop og et delikat syreindhold.

 • 1 x Le Piantagioni Cachoeira da Grama - 500g

  Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter.

 • 1 x Le Piantagioni La Cumbre 500g - " El...

  Le Piantagioni La Cumbre 500g vinder af " El Salvador Cup of Excellence 2018" er en kaffe med nogle af de mest fantastiske og aromatiske egenskaber. Det er bestemt en kaffe, som skal prøves!

 • 1 x Le Piantagioni Samaria 500g

  Le Piantagioni Samaria er en kaffe med intense og spændende smagsnoter. En kaffe der er værd at prøve. 

Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 2,5 kg

Om Le Piantagioni Del Caffè

Le Piantagioni Del Caffè
Vis alle produkter fra Le Piantagioni Del Caffè

0 anmeldelser af Le Piantagioni Mixpakke 2,5kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: