Spar 29%
Alessi 9093 Kedel Blå 2 L Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi 9093 Kedel Blå 2 L

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


960,00 DKK

1.350,00 DKK

Spar 390,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Alessi 9093 kedlen er et design ikon i sig selv - en smuk kedel udført i rustfrit stål med blåt håndtag. 


Produktbeskrivelse

Alessi 9093 kedlen er et design ikon i sig selv - en smuk kedel udført i rustfrit stål med blåt håndtag.

9093 er en helt fantastisk kedel, der er designet af Michael Graves i 1985, og som i dag er Alessis bestseller nummer 1 med over 2 millioner solgte eksemplarer!

Den koniske kedel er udført i blankpoleret rustfrit stål mens håndtaget, lågets knob og fuglen er udført i nylon. Kedlen har en kapacitet på 2 liter.

Alessi 9093 kedlen kan anvendes på alle typer komfur - også induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten.

Den klassiske kedel fra 1985 er en perfekt kombination af masseproduktion og fantastisk design, som designeren Michael Graves arbejdede hårdt for at opnå. Graves har desuden givet kedlen et personligt præg med en blanding af Art Deco og Pop Art.

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Kapacitet 2 L
Virker til induktion Ja
Farve Blå
Farve Stål
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Diameter 22 cm
Højde 22,5 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi 9093 Kedel Blå 2 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse