Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 51-102031

- EAN: 3585810080093

Kusmi Tchaï of the Tiger Økologisk 100g

Fra

Kusmi Tchaï of the Tiger Økologisk 100g

Leveringtid 6-10 hverdage

159,95 DKK

Kusmi Tchaï of the Tiger er en sort, økologisk te fra Indien med krydderier og naturlige smagsstoffer, den er perfekt til dig der godt kan lide en krydret, kraftig og smagfuld te. 

 • TestyrkeKraftig
 • Trækketid5 - 6 min.
 • Temperatur90°C

Produktbeskrivelse

Kusmi Tchaï of the Tiger er en sort, økologisk te fra Indien med krydderier og naturlige smagsstoffer, den er perfekt til dig der godt kan lide en krydret, kraftig og smagfuld te. 

Teen er udviklet af Kusmi i samarbejde med WWF, som bidrager til at beskytte udrydningstruede  vilde tigere, en dyreart som er ikonisk i te-producerende regioner. Heraf kommer også teens navn. 

Opskriften er baseret på en te-variant fra Thiashola, en anderkendt økologisk og etisk te ejendom, beliggende i Nilgiri regionen i Sydvestindien. Thiashola huser desuden tigere, der beskyttes af WWF. Teen kombinerer, yderst succesfuldt, sort te med aromatiske krydderier. Når den sorte te blandes med de økologiske krydderier, kommer dens fulde kraft til udtryk. Ingefær, kardemomme, kanel, sort og pink peber giver alle tilsammen en udsøgt balance mellem kraft og sødme i smagen. På denne måde er denne te-blanding inspireret af de tigere, den bidrager til at beskytte.

Kusmi har de sidste 2 år været sponsor for WWFs Tx2 Projekt. Med dette initiativ vil WWF fordoble standen af vilde tigere som målt i 2010. Målet er at nå 6000 tigere i 2022, som er det næste år i tigerens tegn, ifølge de kinesiske stjernetegn. For at støtte op om projektet vil Kusmi donere 1 euro til WWF, for hver dåse Tchaï of the Tiger, der sælges.

Oprindelse Indien
Ingredienser Ingefær, kardemomme, kanel, sort peber, lakrids, cikorie, pink peber, naturlig ingefær smag, naturlig kanel smag. Indeholder lakrids. Folk der er overfølsomme for dette burde undgå overdrevet forbrug. Ingredienserne er dyrket økologisk.

Tekniske specifikationer

Te styrke Kraftig
Trækketid 5 - 6 min.
Temperatur 90°C
Te type Sort te / Chai te
Vægt 100 g
Kusmi Tea
Kusmi Tea
Luksus te fra Kusmi - grundlagt i Rusland i 1867 Kusmi te blev grundlagt af Pavel Michailovitch Kousmichoff. Som 14 årig forlod han sit hjem, hvor han fik job som bydreng hos en tehandler. Tehandleren kunne se stort potentiale i Pavel, og begyndte derfor at lære ham kunsten at blande te. I 1867 blev Pavel gift og tehandleren besluttede sig for at give familien en lille tebutik, P. M. Kousmichoff, som blev starten på Kusmi. I løbet af de næste 34 år åbnede Pavel yderligere 10 tebutikker,...

Se flere produkter fra Kusmi Tea

0 anmeldelser af Kusmi Tchaï of the Tiger Økologisk 100g

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse