Ref: 48-00660/RO

- EAN: 8007986066206

Motta Latte Art Pen

Fra Motta

Motta Latte Art Pen

Leveringstid 1-2 hverdage

129,95 DKK

Når du vil begive dig ud i at lave Latte Art, så er det vigtigt at udstyret er i orden.

 

Denne smarte Latte Art Pen fra Motta gør det nemt for dig, med de to forskellige ender: den ene ende er spids og perfekt til intrigante mønstrer . Den anden ende er mere flad er derfor velegnet til de større mønstre og til at "scoope" evt. overskydende mælk væk.

Produktbeskrivelse

Når du vil begive dig ud i at lave Latte Art, så er det vigtigt at udstyret er i orden.

 

Denne smarte Latte Art Pen fra Motta gør det nemt for dig, med de to forskellige ender: den ene ende er spids og perfekt til intrigante mønstrer. Den anden ende er mere flad er derfor velegnet til de større mønstre og til, at "scoope" evt. overskydende mælk væk.

 

Læs om hvordan du kommer i gang med Latte Art her.

Relaterede produkter du bør overveje

Motta
Motta
Motta har siden 1967 specialiseret sig i at designe og producere produkter af rustfrit stål til professionelle og private husstande, herunder baristaudstyr og tilbehør.  Bag det smukke ydre ligger en vision om at ethvert produkt skal være praktisk at bruge samt af høj kvalitet, så produktet kan bruges igen og igen - over de næste mange år. Hos Rigtig Kaffe finder du et bredt udvalg af Mottas baristaudstyr lige fra forskellige tampere til mælkekander, rensebørster, knockboxe mm.

Se flere produkter fra Motta

0 anmeldelser af Motta Latte Art Pen

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse