Ref: A1005

Sale!
Nivona Plejepakke

Fra Nivona

Nivona Plejepakke

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

949,95 DKK

1.059,65 DKK

Spar 109,70 DKK

Plejepakke med alt hvad du behøver for at vedligeholde din Nivona espressomaskine efter alle kunstens regler.

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Det er vigtigt at beskytte espressomaskinerne i Danmark mod det hårde kalkholdige vand vi har. Derfor anbefaler vi at du afkalker din Nivona espressomaskine hver 4. uge. 

   

  Husk altid at afkalke din espressomaskine uden filtret i vandtanken.

  1 x

  Ref: 40-NIRK703

  Afkalk din Nivona espressomaskine løbende for at forlænge levetiden.

 • Se produkt Vare info

  Beskyt mælkesystemet på din Nivona espressomaskine, ved at køre mælkerensen igennem mælkesystemet på de dage hvor du har brugt det.

  Ved at holde mælkesystemet rent forlænger du levetiden på din espressomaskine, samtidig med at du sikrer en præcis og hurtig opskumning og opvarmning af mælken til cappuccino og latte.

   

  Flasken med mælkerens indeholder 500 ml. rensevæske, som er nok til cirka 8 rengøringer. 

  1 x

  Ref: 40-NICC705

  Mælkesystemet på Nivona's espressomaskiner skal rengøres daglig. Kør en dosis rensevæske igennem...

 • Se produkt Vare info

  Vi anbefaler at du bruger Nivona Claris kalkfilter i din Nivona espressomaskine, da det er med til at give en bedre smag i vandet, og samtidig beskytter espressomaskinen mod det utrolig kalkholdige danske vand.

   

  Husk at aktivere filtret i din Nivona maskine første gang, og efterfølgende vil maskinen selv give besked om hvornår filtret skal skiftes.

   

  Selv om du bruger kalkfilter anbefaler vi at du afkalker espressomaskinen 1-2 gange årligt. Husk altid at afkalke uden filtret monteret.

  3 x

  Ref: 40-NIRF700

  Vandkvalitet betyder meget for smagen på espresso og kaffe, derfor anbefaler vi at du bruger...

 • Se produkt Vare info

  Beskyt din Nivona espressomaskine mod kaffe- og olierester, ved jævnligt at kører det indbyggede renseprogram med rensepillerne. Rensepillerne kommes direkte i mundstykket til formalet kaffe, hvor efter maskinen selv opløser pillen og kører væsen igennem slanger og rør.

   

  Nivona's espressomaskiner har indbyggede renseprogrammer som selv beder om at blive aktiveret når det er nødvendigt. Alt du skal gøre er at starte rensningen og komme rensepille i, når maskinen beder om det.

  1 x

  Ref: 40-NIRT701

  1 anmeldelser 

  Hold din Nivona espressomaskine fri for kaffe- og olirerester, ved at kører bruge rensepillerne...

 • Se produkt Vare info

  Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker kaffe med en skøn fylde samt en rund og blød smag.

  Kaffen er mørkristet og har en god body og en flot mineralsk syre. Du får en kaffe med en utroligt karakteristisk, sødmefuld duft af mandler og marcipan, samt smagsnoter af lys chokolade og nødder. Med mælk får du en cremet og delikat drik med noter af flødekaramel.

  Colombia er verdens 3. største kaffeproducent, svarende til ca 6-8% af verdensandelen. Her dyrkes og produceres udelukkende vasket arabica bl.a. af typerne Typica og Bourbon.

  Den columbianske kaffe dyrkes i landets bjergrige egne, hvor fugtigheden er høj, så vanding af kaffeplanterne er begrænset eller unødvendig, hvilket giver utroligt gode dyrkningsforhold. Kaffen fra Columbia er kendt og elsket over hele verden for sin sødmefulde, let frugtagtige smag med noter af citrus og nødder.

  En pose indeholder 400g hele bønner.

  Rigtig Kaffes verdens kaffe er kaffe i verdensklasse - en serie, som har taget et år at udvikle, og som består af kaffe i topkvalitet fra 9 forskellige lande i det kaffedyrkende bælte, der breder sig langs med ækvator fra syd ved Stenbukkens vendekreds til nord ved Krebsens vendekreds.

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

  1 x

  Ref: 25B-20104

  Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker...

  Kaffestyrke Mørk
  Ristedato Colombia No. 4: 12.07.2021
  Bedst før Colombia No. 4: 12.07.2023

Produktbeskrivelse

Vedligehold din Nivona espressomaskine efter anvisningerne og forlæng espressomaskinens levetid. Espressomaskinerne fra Nivona siger selv til, når du skal foretage dig noget, derfor er det eneste du skal sørge for er, at have de rigtige plejeprodukter klar.

 

Med denne plejepakke får du alle de 4 forskellige produkter der er nødvendige. Alt efter brug er der nok til cirka et halvt år. 

Du får 400g Rigtig Kaffe Colombia med som gave (værdi 159,95kr).

Tekniske specifikationer

Funktion Plejepakke
Nivona
Nivona
Nivona har en klar målsætning at producere verdens bedste espressomaskiner, det gælder ikke blot funktionalitet og teknologi, men også for alle de følelser, der ligger i en god kop kaffe. For at espressomaskinerne lever op til Nivona's høje kvalitetskrav, bliver alle espressomaskiner produceret på den legendariske Eugster fabrik i Schweiz, som producere nogle af de aller bedste espressomaskiner i verden. Fabrikken producere blandt andet for Miele, Jura og Nespresso. En Nivona...

Se flere produkter fra Nivona

0 anmeldelser af Nivona Plejepakke

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse