Ascaso Baby T Plus Rød Billigst på PriceRunner

Fra

Ascaso Baby T Plus Rød Espressomaskine

Leveringstid 4-6 uger
Ekstra leveringsgebyr: 800,00 DKK

32.499,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
850 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 32.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 850 kr. Samlede kreditomk. 8.286 kr. Samlet tilbagebetaling 40.785 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,25%. Der er fortrydelsesret.

 • PID funktion
 • Digitalt display med flere funktioner
 • Anti Splash System
 • Rotationspumpe & isoleret steamkedel
 • 3 volumen-knapper
 • Direkte vandtilslutning
 • App Funktion
Delbetaling
850 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 32.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 850 kr. Samlede kreditomk. 8.286 kr. Samlet tilbagebetaling 40.785 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,25%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Et nyt koncept, en ny teknologi, tilpasset til en ny virkelighed!

Ascaso Baby T Plus er en semiautomatisk espressomaskine af en hel særlig kaliber - et teknisk vidunder, der er udført i solide materialer og i et stilsikkert design med mange unikke detaljer, som enhver kaffenørd vil elske! Baby T er det ypperste inden for semiautomatiske espressomaskiner til privatbrug, og som noget helt unikt for denne maskine, kan den starte op og være klar på kun 1 minut! 

Baby T Plus er udviklet med udgangspunkt i den professionelle Barista T model, hvor der i Baby T Plus anvendes samme teknologi og med mange af de samme funktioner, blot i en reduceret størrelse. Med denne espressomaskine kan du have en høj ekstraktionskvalitet, og du får en maskine, som gør det muligt at lave professionelle espressoer og cappuccinoer derhjemme!

App Funktion 

På Ascaso Baby T Plus får du ligeledes mulighed for at styre alle maskinens parametre via en app, således du kan programmere alt via mobilen fremfor direkte på maskinen. Appen giver dig mulighed for at styre alt fra PID funktion til temperaturstyring af både kaffe- og steamgruppe, preinfusion, vandtank/vandtilslutning, tænd/sluk funktion og meget mere. Download appen i Appstore eller via Google Play. Se også vores gennemgang af maskinen, hvor vi gennemgår de forskellige funktioner i appen. 

Maskinens ydre

Kabinettet er udført i rustfrit stål, hvilket giver en solid og utroligt robust maskine, der er udstyret med de bedste teknologier indenfor kaffebrygning. På fronten findes en knap til varmt vand samt tre belyste og programmerbare doseringsknapper i hhv. S, M og XL, så du let kan indstille den rette dosering i forhold til de kopper, du ønsker at anvende.

Baby T Plus er udstyret med et joystick til steam, som giver endnu mere kontrol over mængden af damp takket være den bløde, intuitive bevægelse. Filterholderen er udført i et ergonomisk design med en hældning på 10°, som giver et mere naturligt greb og håndtaget. Både joystick og filterholderens håndtag er udført i valnøddetræ - en smuk detalje, der bryder det industrielle look på bedste vis.

Den professionelle 360° no-burn steamer gør det nemt at varme og opskumme mælk til fx en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Steamtippen har en afrundet form og fire damphuller.

To individuelle displays

Baby T Plus er udstyret med to individuelle displays, som bl.a. indeholder PID funktion til temperaturstyring af både kaffe- og steamgruppe. Derudover har du mulighed for bl.a. at indstille preinfusion, se hvor mange kopper kaffe, der er brygget, samt anvende den indbyggede timerfunktion, så du nemt kan kontrollere ekstraktionstiden på kaffen.

Maskinens indre

Baby T Plus er udstyret med et multi-gruppe system, som er baseret på en kaffegruppe samt en steamgruppe, der arbejder uafhængigt af hinanden. Dette giver en lang række fordele, bl.a. at det er muligt at brygge kaffe og steame mælk på samme tid - uden at gå på kompromis med steam-kraften. Derudover har du muligheden for at slukke for fx steamgruppen, når denne ikke anvendes og dermed spare på energiforbruget.

Det termoisolerede gruppehoved er udført i messing og opvarmes ved hjælp af en termoblok, hvilket betyder, at du kan brygge kaffe efter blot ca. 1 minuts opvarmningstid. Termoblokken sikrer desuden en stabil bryggetemperatur, som nemt kan justeres ved hjælp af den elektroniske temperaturkontrol. Gruppehovedet er udstyret med et dynamisk “Preheating”-system, hvilket betyder at gruppen, filterholder mm. forvarmes for at undgå et varmetab under kaffebrygningen.

Den isolerede steamkedel har en kapacitet på 2,5 liter og er udført i AISI 316 rustfrit stål med en tykkelse på 2,5mm, hvilket giver en utroligt solid kedel med en enestående termostabilitet. Kedlen er dedikeret til at producere en tør og kraftig damp, som gør det muligt at servere udsøgte mælkedrikke.

Med den kraftige termoboiler til at styre temperaturen på din espresso, får du markedets mest pålidelige og præcise temperaturstyring. Den store 2,5 liter kedel sørger for, der er rigeligt power til at steame selv de største mælkedrikke.

Baby T - vælg mellem flere modeller!

Ascaso Baby T er fremstillet i flere forskellige farver. Se alle Baby T modellerne her.

Medfølgende tilbehør

 • Filterholder med 1 udløb
 • Filterholder med 2 udløb
 • 1-kop filterkurv
 • 2-kop filterkurv
 • Blindfilter
 • Tamper

Rotationspumpe

Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe. Fordelen ved denne type er bl.a. det meget lave støjniveau samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

Dobbelt trykmåler

Baby T Plus er udstyret med en praktisk trykmåler, der gør det muligt at aflæse tryk for hhv. kaffe- og steamgruppen.

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Baby T Plus er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Udtag til varmt vand

Maskinen er udstyret med et varmtvandsudtag, der er udført i rustfrit stål. Den varme vand styres ved hjælp af en magnetventil med anti splash-system.

PID - temperaturstyring

Ascaso Baby T Plus er udstyret med PID kontrol (Proportional Integral Derivative), som hurtigt og nemt lader dig indstille brygge- og steamtemperaturer, så du får fuld kontrol over alle parametre indenfor kaffebrygningen. PID kontrollen kan indstilles med 0,1°C præcision.

Preinfusion

Via displayet har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion, hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe. Preinfusion er 100% justerbart med en præcision på 0,1 sekunder.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Elegante detaljer i valnøddetræ

Maskinen leveres som standard med filterholder i lækkert, elegant valnøddetræ - en flot detalje, der sætter et unikt præg på designet.

Indbygget timer

Via displayet til højre kan du aktivere timerfunktionen, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Arbejdsbelysning

Baby T Plus er udstyret med indbygget arbejdsbelysning, som nemt kan tændes og slukkes efter behov.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

Indbygget kopvarmer

På toppen af espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de holdes varme ved hjælp af maskinens indbyggede varmelegeme, der hurtigt og let varmer toppladen op.

Professionel filterholder

Ascaso Baby T kommer med filterholder med et og to udløb samt filterkurve til enkelt og dobbelt shot.

Maskinkategori Semiautomatisk
Serie Ascaso Baby T Plus
Diameter filterkurv 58 mm
Kedeltype Dual Boiler
Pumpetype Rotationspumpe
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Vandtank 2 L
Formalede bønner Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Materiale krop Rustfrit stål
Mælkesystem Ja - steamer
Doseringsfunktion Ja
Varm vand funktion Ja
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopbelysning ved brygning Ja
Kopvarmer Aktiv
Farve front / kabinet Rød
Vandtilslutning Ja
Bredde 35 cm
Højde 45 cm
Dybde 43 cm
Vægt 35 kg
Ascaso

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde