Spar 8%
Profitec Pro 300 Mat Sort Espressomaskine Billigst på PriceRunner

Fra

Profitec Pro 300 Mat Sort Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Ekstra leveringsgebyr: 79,00 DKK

10.999,00 DKK

11.999,00 DKK

Spar 1.000,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
397 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 397 kr. Samlede kreditomk. 3.288 kr. Samlet tilbagebetaling 14.287 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,39%. Der er fortrydelsesret.

 • Duail boiler - 2 separate isolerede kedler
 • PID-funktion til temperaturstyring
 • Shot timer - tag tid på ekstraktionen
 • Trykmåler
 • ECO Mode, autosluk
Delbetaling
397 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 397 kr. Samlede kreditomk. 3.288 kr. Samlet tilbagebetaling 14.287 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,39%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Profitec Pro 300 er en kompakt og super lækker dual boiler espressomaskine - en af de absolut mindste dual boilers på markedet. Her får man en super lækker semiautomatisk espressomaskine til hjemmebaristaen!

Maskinen er udstyret med en vibrationspumpe samt to separate, isolerede kedler, der kan tændes individuelt. Bryggekedlen (0,4L) er udført i kobber, og steamkedlen (0,75L) i stål. Takket være de to kedler, kan du brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du kan servere cappuccino og latte uden ventetid.

Pga bryggekedlens størrelse, er maskinens opvarmningstid på blot 5-10 minutter, så du lynhurtigt kan komme i gang med at brygge espresso. Takket være maskinens PID, kan du indstille bryggekedlens temperatur, hvilket giver dig langt mere kontrol over brygningen. Under brygningen fungerer PID-displayet som shot timer, så du kan se præcis hvor mange sekunder det tager at brygge din espresso.

Pro 300 er ligeledes udstyret med ECO mode, som giver dig mulighed for at indstille en automatisk slukning efter en forudindstillet tid. Fabriksindstillingen er 90 min. Eco-tilstanden aktiverer en nedtælling efter den sidste brygning, som kører i baggrunden og slukker for maskinen efter 90 minutter. For at genaktivere maskinen skal du flytte kaffekontakten til den øverste position i kort tid. Du kan også slukke og tænde for afbryderen igen.

Profitec Pro 300 er en stilren og minimalistisk maskine, udført i pulverlakeret sort rustfrit stål med chromedetaljer, og en helt fantastisk, lækker finish med runde, bløde hjørner. Brug toppen af maskinen som kopvarmer, og lad dine kopper varme op ved hjælp af maskinens overskudsvarme - en varm kop sikrer dig et endnu bedre espresso-resultat.

Her får du i særdeleshed tysk kvalitet og design - en investering, der vil sikre dig fantastisk kaffe i mange år!

Alle maskiner fra Profitec er håndproduceret i Tyskland. 

Fordele ved Profitec Pro 300: 

 • Dual boiler 
 • Vibrationspumpe
 • 2 isolerede kedler 
 • Bryggekedel på 0,4 L i kobber
 • Steamkedel på 0,75 L i stål 
 • PID funktion
 • Programmerbar ECO Mode

 

Medfølgende tilbehør

 • Single spout portafilter
 • Double spout portafilter
 • Filterkurv single shot
 • Filterkurv dobbelt shot
 • Blindfilter
 • Tamper
 • Rensebørste

Dual Boiler espressomaskine

En dual boiler espressomaskine er udstyret med to separate kedler til hhv. brygning af kaffe og steam/varmt vand. Typisk er bryggekedlens kapacitet mindre end steamkedlen, så indholdet hurtigere bruges, hvilket betyder, at der altid brygges med friskt vand.

Ved en dual boiler har man en utroligt stabil temperatur sammenlignet med maskiner med en varmeveksler, da temperaturen på kedlerne kan justeres individuelt.

Vibrationspumpe

I starten af 70’erne blev vibrationspumpen introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

Vibrationspumpen har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9-10 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

Ring gruppehoved

Gruppehovedet hviler lige under bryggekedlen, hvis varme er med til at holde gruppehovedet varmt, så din espresso får den korrekte temperatur.

No-burn steamer

Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

Trykmåler

Den integrerede trykmåler til venstre for PID displayet viser trykket i kedlen.

2,8 liter vandtank

Profitec Pro 300 har en 2,8 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker maskinen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlerne løber tør for vand.

ECO Mode

Maskinen er udstyret med ECO mode, som giver dig mulighed for at indstille en automatisk slukning efter en forudindstillet tid. Fabriksindstillingen er 90 min. Eco-tilstanden aktiverer en nedtælling efter den sidste brygning, som kører i baggrunden og slukker for maskinen efter 90 minutter. For at genaktivere maskinen skal du flytte kaffekontakten til den øverste position i kort tid. Du kan også slukke og tænde for afbryderen igen.

Pas godt på din maskine

Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

Maskinkategori Semiautomatisk
Serie Profitec Pro 300
Diameter filterkurv 58 mm
Kedeltype Dual Boiler
Pumpetype Vibrationspumpe
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
E.S.E Pods Nej
Vandtank 2,8 L
Formalede bønner Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk 15
Farve front / kabinet Sort / Sort
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 2200 W
Bredde 25,5 cm
Højde 38,5 cm
Dybde 41,5 cm
Vægt 18 kg
Profitec

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde