Profitec GO Mat Sort Billigst på PriceRunner

Fra

Profitec GO Mat Sort Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

6.994,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
198 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.994 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 198 kr. Samlede kreditomk. 2.510 kr. Samlet tilbagebetaling 9.504 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,15%. Der er fortrydelsesret.

 • Single boiler
 • PID-funktion til temperaturstyring
 • Vibrationspumpe
 • OPV 
 • ECO Mode, autosluk
 • Rensepåmindelse
 • Hurtig opvarmning på 5-7 min
Delbetaling
198 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.994 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 198 kr. Samlede kreditomk. 2.510 kr. Samlet tilbagebetaling 9.504 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,15%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Profitec GO er en kompakt og elegant semiautomatisk espressomaskine med et lækkert finish! Profitec GO er en helt ny maskine, som er spækket med fede funktioner og som er klar til brygning 3, 2, 1.... GO. 

Maskinen er udstyret med single boiler og et 58 mm bryggehoved. Derudover har den en Ulka EX5 vibrationsspumpe, en kedel af kobber (0,4 L), rengøringspåmindelse samt dobbelt PID-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille temperaturen inde i kedlen, og dermed få fuld kontrol over, hvordan din espresso skal brygges og mælk skal steames. GO er udviklet med OPV ventil i toppen af maskinen, så du let kan tilgå den og ændre på pumpetrykket. 

Grundet kedlens størrelse er maskinens opvarmningstid kun på omkring 5-7 minutter, så du lynhurtigt kan komme i gang med at brygge espresso. Takket være maskinens PID, kan du indstille bryggekedlens temperatur, hvilket giver dig langt mere kontrol over brygningen. Under brygningen fungerer PID-displayet som shot timer, så du kan se præcis hvor mange sekunder, det tager at brygge din espresso.

Profitec GO er ligeledes udstyret med tre trykknapper på fronten af maskinen, som bruges til at starte brygningen af din espresso, til at aktivere steameren og til at tænde/slukke maskinen. Du har derfor alle funktioner let tilgængelige, hvilket gør maskinen nem og rar at arbejde med. 

GO er udviklet med ECO mode, som giver dig mulighed for at indstille en automatisk slukning efter en forudindstillet tid. Fabriksindstillingen er 90 min. Eco-tilstanden aktiverer en nedtælling efter den sidste brygning, som kører i baggrunden og slukker for maskinen efter 90 minutter. For at genaktivere maskinen skal du flytte kaffekontakten til den øverste position i kort tid. Du kan også slukke og tænde for afbryderen igen.

Kabinettet er udført i pulverlakeret sort rustfrit stål med chromedetaljer både på drypbakken, steameren og bryggehovedet. GO har et fantastisk, lækker finish med runde, bløde hjørner, hvor der er kredset for detaljerne med afrundede hjørner, elegant manometer og komponenter af enormt høj kvalitet.

Her får du i særdeleshed tysk kvalitet og design - en investering, der vil sikre dig fantastisk kaffe i mange år!

Alle maskiner fra Profitec er håndproduceret i Tyskland. 

Fordele ved Profitec GO: 

 • Single boiler 
 • Vibrationspumpe
 • Kedel på 0,4 L i kobber 
 • PID funktion
 • OPV ventil
 • Programmerbar ECO Mode
 • Hurtig opvarmning på 5-7 min 

Medfølgende tilbehør

 • Double spout portafilter
 • Filterkurv single shot
 • Filterkurv dobbelt shot
 • Blindfilter
 • Tamper
 • Rensebørste

Vibrationspumpe

I starten af 70’erne blev vibrationspumpen introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

Vibrationspumpen har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9-10 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

Single Boiler espressomaskine

En single boiler espressomaskine er udstyret med én kedel til brygning af kaffe og steam. Profitec GO er udstyret med en kobber kedel med en kapacitet på 0,4 liter. Kobber er kendt for sin isolerende effekt og varmeledningsevne, hvilket gør materialet utroligt velegnet til espressomaskine kedler.

Ring gruppehoved

Gruppehovedet hviler lige under bryggekedlen, hvis varme er med til at holde gruppehovedet varmt, så din espresso får den korrekte temperatur.

No-burn steamer

Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

Trykmåler

Den integrerede trykmåler til venstre for PID displayet viser trykket i kedlen.

2,8 liter vandtank

Profitec GO har en 2,8 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker maskinen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlerne løber tør for vand.

ECO Mode

Maskinen er udstyret med ECO mode, som giver dig mulighed for at indstille en automatisk slukning efter en forudindstillet tid. Fabriksindstillingen er 90 min. Eco-tilstanden aktiverer en nedtælling efter den sidste brygning, som kører i baggrunden og slukker for maskinen efter 90 minutter. For at genaktivere maskinen skal du flytte kaffekontakten til den øverste position i kort tid. Du kan også slukke og tænde for afbryderen igen.

Pas godt på din maskine

Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

Vandtank 2,8 L
Diameter filterkurv 58 mm
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Nej
PID-funktion Ja
Kedel 1 stk kobberkedel
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Nej
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk Op til 15
Farve front / kabinet Sort / Sort
Vandtilslutning Nej
Serie Profitec GO
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 1200 W
Bredde 21 cm
Højde 38,1 cm
Dybde 36,2 cm
Vægt 12,9 kg
Profitec

0 anmeldelser af Profitec GO Mat Sort Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse