• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Concept-Art Pop Tamper - Rød

Tilbud Concept-Art Pop Tamper - Rød Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

299,95 DKK

-100,00 DKK 399,95 DKK


Ref:
EAN: 4260150974507

Lækker kraftig tamper fra tyske Concept-art, hvor bunden er i stål, således der er godt med tyngde og håndtaget er lavet i blankpoleret rødt plast.

 

Du bestemmer selv om bunden skal være flad eller konveks, og hvilken diameter tamperen skal have, således den passer til lige præcis din espressomaskine.

 

Frit valg om bunden skal være flad eller konveks, og selvfølgelig hvilken størrelser der passer til din maskines filterkurv.

Om Concept-Art Joe Frex

Stilfulde og eksklusive barista redskaber og espresso tilbehør i høj kvalitet. Concept Art er ekspert og en pålidelig partner når det kommer til espresso og kaffe tilbehør. Her finder du alt hvad du behøver, til at lave den perfekte kaffe, espresso og cappuccino: tamper, knock box, latte kunst redskaber, rengørings børster og meget mere. Hvis du er på udkig efter unikt og stilfuldt espresso og kaffe tilbehør så er du kommet til det rette sted! Alle produkter er blevet omhyggeligt udviklet og fremstillet i overensstemmelse med de højeste tyske ingeniør standarder - produkterne skal ikke bare være en fryd for øjet, de skal også være holdbare og ergonomiske. Produkterne fra Concept-Art tåler ikke at komme i opvaskemaskine.
Concept-Art Joe Frex
Vis alle produkter fra Concept-Art Joe Frex

0 anmeldelser af Concept-Art Pop Tamper - Rød

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse