• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
115 DKK 24845 DKK
Farve front/ kabinet
Vis mere... Vis mindre
Kaffedrikke
Vis mere... Vis mindre
Mælkedrikke
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!

Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Miele - se hele sortimentet her

Miele er en familieejet virksomhed, der er specialister i at producere husholdningsapparater af højeste kvalitet - hos Rigtig Kaffe finder du Mieles udvalg af espressomaskiner, kaffe og tilbehør.

Vil du vide mere om Miele? - Læs mere her.

Miele

Miele espressomaskiner & tilbehør

Miele - Immer BesserMiele er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1899 i et gammelt savværk i Herzebrock  af Carl Miele og Renhard Zinkann. Her startede man med at fremstille mælkecentrifuger ved hjælp af i alt 11 medarbejdere og en virksomhedsfilosofi, der stadig er aktuel i dag: “Immer besser”.

I dag er Mieles fokus på at fremstille husholdningsapparater til bl.a. køkkenet med høje standarder indenfor holdbarhed, ydeevne, brugervenlighed, energieffektivitet, design og service, præcis som hovedprincippet “Immer besser” indikerer.

Miele er et af branchens mest populære mærke i mange lande, fx er de i Tyskland blevet kåret som det bedste produktmærke nogensinde - “Best Brand Ever”. Mieles kunder er kvalitetsbevidste og har høje krav til teknologi og bæredygtighed.

Miele kvalitet

Med mere end 100 års erfaring, kan du med sikkerhed stole på Miele samt deres produkter og service - du bliver ikke ladt i stikken. Miele tester sine produkter med henblik på en lang levetid, fordi én gang Miele, altid Miele. I Tyskland er 90% af Mieles kunder tilbagevendende - de er tro overfor brandet og vil anbefale produkterne til andre. Miele lover, at de ikke går på kompromis med hverken pålidelighed eller holdbarhed.

Miele komfort

Livet er lettere med Miele - her er komforten i højsæde, uanset om der er tale om betjening via en klassisk drejeknap, en sensor eller et knivskarpt touchdisplay. Det skal være nemt og sjovt at betjene dit Miele produkt ved hjælp af de komfortable og pålidelige programmer med “succesgaranti” og mange detaljer.

Miele design

Tidsløst design og elegance er nøgleord ved et Miele produkt, og intet andet sted finder man et så omfattende udvalg af bl.a. indbygningsprodukter til køkkenet med klare, stilfulde linjer og farvenuancer. Alle produkter er designet, så de passer perfekt til hinanden, uanset hvilken stil, du foretrækker.

Miele teknologi

Med innovative løsninger og en teknologi i konstant udvikling, er Miele nogle af de førende på markedet, når det kommer til de bedste resultater og alsidige anvendelsesmuligheder med et minimalt energiforbrug.