Spar 27%
Lavazza Mixpakke 8kg Hele Kaffebønner Billigst på PriceRunner

Fra Lavazza

Lavazza Mixpakke 8kg Hele Kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.055,00 DKK

1.439,60 DKK

Spar 384,60 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Lavazza Mixpakke indeholder fire forskellige varianter med hver deres karakteristika.

Dette er hele kaffebønner


Pakkeindhold i dette produkt

  • Se produkt Vare info

    Lavazza Super Crema er en ekstraordinær blanding, bestående af 80% Arabica og 20% Robusta. Arabica kaffebønnerne stammer fra plantager i Brasilien og Centralamerika, mens Robusta bønnerne kommer fra Indonesien. Bønnerne er specielt udvalgte til denne blanding, og er i den fineste kvalitet, for at sikre en premium kaffeblend.

    Lavazzas øje for detaljerne er hemmeligheden bag denne fantastiske kaffe.

    Lavazza Super Crema er fyldt med personlighed og karakter - kaffen har en delikat og mild smag af krydderier, mørk chokolade, karamel og malt. Lavazza Super Crema har en lækker, tyk, fløjlsagtig og langvarig crema.

    Den intense smag gør Lavazza Super Crema velegnet til espresso og mælkedrikke - fx cappuccino.

    Kendetegn

    Krop: 4
    Ristning: Medium
    Kendetegn: Utroligt cremet
    Aroma: Fløjlsagtig, mild smag

    Leveres i 1 kilo lufttætte poser med envejsventil, som sikrer at bønnerne holdes friske.

    2 x

    Ref: 25B-10019

    15 anmeldelser

    Lavazza Super Crema er fyldt med personlighed og karakter - kaffen har en delikat og mild smag af...

    Kaffestyrke Medium
    Udvid tekst
  • Se produkt Vare info

    Lavazza Crema E Aroma er en eksklusiv blanding af 70% Arabica og 30% Robusta. Arabica bønnerne stammer fra plantager i Central- og Sydamerika, mens Robusta bønnerne er fra Afrikanske plantager.

    Bønnerne gennemgår en forsigtig og præcis ristning - resultatet er en mørk ristet og velbalanceret kaffe med en langvarig og fløjlsagtig crema. Præcis som en ægte, autentisk italiensk kaffe skal have.

    Lavazza Crema E Aroma har en stærk, intens og jordnær smag med en overflod af forskellige smagsoplevelser.

    Denne kaffe er en klassisk "all-round" kaffe, som kan bruges til såvel espresso som mælkedrikke - cappuccino, latte m.fl.

    Kendetegn

    Krop: 4
    Ristning: Mørk
    Kendetegn: Duften
    Aroma: Delikat syrlighed, let frugtagtig, blød

    Leveres i 1 kilo lufttætte poser med envejsventil, som sikrer at bønnerne holdes friske.

    2 x

    Ref: 25B-10017

    3 anmeldelser

    Giver en kraftig espresso med en lang og fyldig eftersmag, til dig der vil have en espresso som...

    Kaffestyrke Medium
    Udvid tekst
  • Se produkt Vare info

    Lavazza Gran Riserva Filtro er en velbalanceret og harmonisk kaffe bestående af 100% arabica. Bønnerne er nøje udvalgte og stammer fra Brasilien.

    Kaffen er mørkristet og har en helt utrolig fyldig mundfølelse med en duft af let røgfyldte og karameliserede noter. Du vil opleve en behagelig og kraftfuld smag med noter af kakao og karamel med lette hints af farin.

    Lavazza Gran Riserva Filtro er skabt med henblik på filterkaffe, men kan med fordel også anvendes til espresso, stempelkande osv - særdeles velegnet til mælkedrikke, hvor den fyldige og kraftige smag komplimenterer den sødmefulde mælk utroligt godt.

    2 x

    Ref: 25B-30002

    Lavazza Gran Riserva Filtro er en velbalanceret og harmonisk kaffe bestående af 100% arabica....

    Kaffestyrke Mørk
    Udvid tekst
  • Se produkt Vare info

    Lavazza Gran Il Filtro Classico er en kraftig og unik kaffeblend bestående af 20% arabica og 80% robusta fra udvalgte kaffefarme i Central- og Sydamerika samt Afrika.

    Kaffen er mediumristet og giver en utrolig fyldig og intens mundfølelse samt en spændende krydret duft med kakao undertoner. Du vil opleve en dejlig smag med noter af mørk chokolade og hasselnødder.

    Lavazza Il Filtro Classico er skabt med henblik på filterkaffe, men kan med fordel også anvendes til espresso, stempelkande osv - særdeles velegnet til mælkedrikke, hvor den fyldige og kraftige smag komplimenterer den sødmefulde mælk utroligt godt.

    2 x

    Ref: 25b-30015

    Lavazza Il Filtro Classico er en kraftig og unik kaffeblend bestående af 20% arabica og 80%...

    Kaffestyrke Medium
    Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Lavazza Mixpakke indeholder fire forskellige varianter med hver deres karakteristika. Her få du mulighed for at prøvesmage lidt forskellige kaffeblends!  

Lavazza Gran Il Filtro Classico er en kraftig og unik kaffeblend bestående af 20% arabica og 80% robusta fra udvalgte kaffefarme i Central- og Sydamerika samt Afrika. Kaffen er mediumristet og giver en utrolig fyldig og intens mundfølelse samt en spændende krydret duft med kakao undertoner. Du vil opleve en dejlig smag med noter af mørk chokolade og hasselnødder.

Lavazza Gran Riserva Filtro er en velbalanceret og harmonisk kaffe bestående af 100% arabica. Bønnerne er nøje udvalgte og stammer fra Brasilien. Kaffen er mørkristet og har en helt utrolig fyldig mundfølelse med en duft af let røgfyldte og karameliserede noter. Du vil opleve en behagelig og kraftfuld smag med noter af kakao og karamel med lette hints af farin. Lavazza Gran Riserva Filtro er skabt med henblik på filterkaffe, men kan med fordel også anvendes til espresso, stempelkande osv - særdeles velegnet til mælkedrikke, hvor den fyldige og kraftige smag komplimenterer den sødmefulde mælk utroligt godt.

Lavazza Super Crema er en ekstraordinær blanding, bestående af 80% Arabica og 20% Robusta. Arabica kaffebønnerne stammer fra plantager i Brasilien og Centralamerika, mens Robusta bønnerne kommer fra Indonesien. Bønnerne er specielt udvalgte til denne blanding, og er i den fineste kvalitet, for at sikre en premium kaffeblend. Lavazzas øje for detaljerne er hemmeligheden bag denne fantastiske kaffe. Lavazza Super Crema er fyldt med personlighed og karakter - kaffen har en delikat og mild smag af krydderier, mørk chokolade, karamel og malt. Lavazza Super Crema har en lækker, tyk, fløjlsagtig og langvarig crema.

Lavazza Crema E Aroma er en eksklusiv blanding af 70% Arabica og 30% Robusta. Arabica bønnerne stammer fra plantager i Central- og Sydamerika, mens Robusta bønnerne er fra Afrikanske plantager. Bønnerne gennemgår en forsigtig og præcis ristning - resultatet er en mørk ristet og velbalanceret kaffe med en langvarig og fløjlsagtig crema. Præcis som en ægte, autentisk italiensk kaffe skal have. Lavazza Crema E Aroma har en stærk, intens og jordnær smag med en overflod af forskellige smagsoplevelser.

Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 8 kg
Lavazza
Lavazza
Lavazza kaffe er kendt og elsket i hele verden. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien og Afrika. Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a.  Lavazza Super Crema  og  Lavazza Crema E Aroma  er nogle af vores bestsellers!

Se flere produkter fra Lavazza

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde