Ref: 11-MG32W

- EAN: 8003299363261

Alessi MG32 Elkedel Hvid 1,5 L

Fra Alessi

Alessi MG32 Elkedel Hvid 1,5 L

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

2.050,00 DKK

Alessi MG32 er en smuk og elegant elkedel i en smuk hvid farve med hvid fugl i hældetuden. Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter.

Produktbeskrivelse

Alessi MG32 er en smuk og elegant elkedel i en smuk hvid farve med hvid fugl i hældetuden. Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter.

 

Elkedlen er den elektriske udgave af den populære kogekedel designet af Michael Graves i 1985. Den er udstyret med en elektrisk base, hvilket betyder at selve kanden er ledningsfri og dermed velegnet til servering.

 

Den klassiske kedel fra 1985 er en perfekt kombination af masseproduktion og fantastisk design, som designeren Michael Graves arbejdede hårdt for at opnå. Graves har desuden givet kedlen et personligt præg med en blanding af Art Deco og Pop Art. 

 

Elkedlen er udført i blankpoleret rustfrit stål og farvet plastik. 

 

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Fås også i følgende farver: blåsort

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1,5 L
Farve Stål
Farve Hvid
Materiale Rustfrit stål
Materiale Plastik
Strømforbrug (Effekt) 1500 W
Diameter 25,5 cm
Højde 27 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi MG32 Elkedel Hvid 1,5 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse