Ref: 11-SA02LAZ

- EAN: 8003299429295

Alessi Lunch Box Blå

Fra Alessi

Alessi Lunch Box Blå

Leveringstid 6-10 dage

430,00 DKK

Alessi lunch box er en smart og transportabel madkasse fremstillet i termoplast. Madkassen har en kapacitet på 1,25L og et smart inddelingssystem med tre rum.

Produktbeskrivelse

Alessi lunch box er en smart og transportabel madkasse fremstillet i termoplast. Madkassen har en kapacitet på 1,25L og et smart inddelingssystem med tre rum.

Med lunch box'en kan madpakken let laves hjemmefra og opbevares i de forskellige rum, så madpakken holder sig god hele dagen. Med det moderne design ligner lunch box'en ikke en helt almindelig madkasse og den er designet til at tage med på farten.

Lunch box'en har tre rum, som består af to beholdere, som er adskilt og forseglet med to låg og et tredje rum hvor snacks og søde sager kan opbevares. Der er mulighed for at fjerne nogle af rummene, så større ting f.eks. en sandwich kan være i madkassen. Med den smarte opdeling bliver maden desuden ikke rystet sammen, når den skal transpoteres.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1,25 L
Farve Blå
Materiale Termoplast
Bredde 19 cm
Højde 13,5 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Lunch Box Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse