Alessi Lunch Box Grå Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Lunch Box Rød

Leveringstid 6-10 hverdage


Andre varianter

510,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi lunch box er en smart og transportabel madkasse fremstillet i termoplast. Madkassen har en kapacitet på 1,25L og et smart inddelingssystem med tre rum.


Produktbeskrivelse

Alessi lunch box er en smart og transportabel madkasse fremstillet i termoplast. Madkassen har en kapacitet på 1,25L og et smart inddelingssystem med tre rum.

Med lunch box'en kan madpakken let laves hjemmefra og opbevares i de forskellige rum, så madpakken holder sig god hele dagen. Med det moderne design ligner lunch box'en ikke en helt almindelig madkasse og den er designet til at tage med på farten.

Lunch box'en har tre rum, som består af to beholdere, som er adskilt og forseglet med to låg og et tredje rum hvor snacks og søde sager kan opbevares. Der er mulighed for at fjerne nogle af rummene, så større ting f.eks. en sandwich kan være i madkassen. Med den smarte opdeling bliver maden desuden ikke rystet sammen, når den skal transpoteres.

Kapacitet 1,25 L
Farve Rød
Materiale POM-plast (termoplastik)
Bredde 19 cm
Højde 13,5 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde