Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Mikroovne & Miniovne

Produkter
There are 24 products.

24 produkter i alt

Mikroovne & miniovne 

Er du på udkig efter en ny mikroovn eller miniovn? Så har vi hos Rigtig Kaffe et rigtig stort udvalg af diverse varianter. Vores mikroovne og miniovne er både funktionelle, effektive samt en fryd for øjet. 

Mikroovne er ideel til alle husholdninger. Du kan nemlig anvende en mikroovn til et hav af forskellige ting, helt fra at varme rester fra gårdagens aftensmad op til at tilberede en ny ret fra bunden. Du kan finde mikroovne med et hav af forskellige funktioner, som gør det muligt for dig at finde lige præcis den, der passer til dit behov. 

Miniovne er der desuden også et hav af fordele ved. En miniovn er ideel, hvis du enten mangler plads i køkkenet, gerne vil have en ovn i f.eks. sommerhuset eller blot ikke laver så meget mad. Miniovnen sparer dig nemlig både plads, tid og strøm, samtidig med den er ligeså god som en almindelig ovn. Miniovne har de sædvanlige funktioner, såsom grill og varmluft, og så kan du ligesom ved alm ovne også finde nogle specielle miniovne, som er fyldt med fede funktioner og specifikationer. 

Vi har mikroovne og miniovne i alle prisklasser, alt efter hvad dine behov og ønsker er. Der skal være noget til alle, og det har vi også forsøgt at sørge for. Du kan derfor finde varianter med forskellige funktioner, effektindstillinger og meget mere. Hop ind og kig udvalget!